Coronavirus

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Het RIVM geeft met regelmaat updates en adviezen. We raden iedereen aan deze adviezen te volgen.

Restitutiebeleid van de cursus n.a.v. Corona

  1. De nieuwe datum voorgesteld door jouw locatie, is de nieuwe startdatum: je krijgt bericht van de contactpersoon van je trainingslocatie. We gaan er van uit dat je, je agenda vrij kunt maken voor die trainingsdata. In de tussentijd kun je gebruik maken van de audiocoach in je persoonlijke profiel en kun je gratis meedoen aan Van Start, het online beginnersprogramma hardlopen.nl
  2. Lukt het niet om die data in te plannen, dan heb je twee alternatieven:
  • stap over naar een andere trainingslocatie met cursusdata die wel in je agenda passen. Neem hiervoor zelf actie: kies een locatie en geef die door aan yakultstarttorun@atletiekunie.nl. In de tussentijd kun je gewoon kosteloos gebruik maken van de audiocoach in je persoonlijke profiel en je aanmelden voor VanStart, de online begeleiding van hardlopen.nl
  • kies voor een vouchercode waarmee jij jezelf of iemand anders, kosteloos inschrijft voor een andere Yakult Start to Run cursus. Die vouchercode is geldig t/m 1-6 2021. Neem ook hiervoor zelf actie: mail naar yakultstarttorun@atletiekunie en laat weten dat je een persoonlijke vouchercode wilt ontvangen. Deze krijg je zo snel mogelijk via mail.

Vragen en contact
Voor algemene vragen kijk op de FAQ's. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar yakultstarttorun@atletiekunie.nl of stel je vraag via WhatsApp: voeg 026- 483 48 00 toe aan je contacten en stel je vraag.

We wensen je heel veel succes en plezier met de hardlooptrainingen met Van Start en jouw audiocoach.

Blijf gezond, en lekker lopen!

Team Yakult Start to Run