Altena Road Runners

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sporthal de Jager Jagerpad 6, 4283 GM Giessen
    zaterdag 19 september 2020 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Jan van Herwijnen 06-23554785
Al zes jaar geef ik de cursus Start to Run bij onze vereniging. Het lesgeven aan Start to Run groepen geeft als trainer veel voldoening en plezier. We volgen het trainingsschema van `Start to Run`en hebben ook voor minder belaste lopers mogelijkheden voor eventueel een apart programma. Bij de start van de opleiding kunnen de deelnemers zich niet voorstellen dat ze na 7 weken 20 á 25 min kunnen hardlopen aan een stuk. Toch is dat zo! Het is elke keer mooi te ervaren dat het weer gelukt is. Naast de praktijk wordt ook voorlichting gegeven over schoeisel/kleding, blessurepreventie, trainingsleer etc. Het streven is dat je na deze 7 weken zo enthousiast bent geworden , dat je ook daarna lekker wilt en kan blijven lopen. Volg ook een cursus Start to Run: "Ik zie je zaterdag!"

Trainers

Marcya Bastiaanse Als vaste trainster naast Jan van Herwijnen en Dik van Zanten geef ik al een aantal jaren met veel plezier de Start to Run cursussen bij Altena Road Runners in Giessen. De aanpak is altijd succesvol. Iedereen kan na 7 weken ca. 3 kilometer aaneengesloten hardlopen. Plezier en blessurepreventie staan voorop in onze aanpak. We hopen je dan ook verder enthousiast te maken om ook na deze 7 weken lekker te blijven hardlopen. Ik hoop je te zien op de eerstvolgende cursus! Tot "zaterdag"!

Dik van Zanten Dik heeft veel ervaring als looptrainer 3 en geeft al 7 jaar Yakult Start to Runtrainingen. Daarnaast is hij praktijkbegeleider en heeft al een aantal trainers binnen onze vereniging opgeleid.