ARGO Atletiek

Samen lopen bij ARGO Atletiek is zo veel leuker!

In ca 20 jaar zijn veel beginnende lopers door ons begeleid. Met goede trainers voel je je al snel fitter én ontmoet nieuwe loopmaatjes voor het leven. Deelnemers geven onze trainers en vereniging al jaren een hoge waardering (9+) voor de wijze waarop we hen hebben begeleid en getraind.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Bas Waterham 0031621627640
Ik loop zelf al 35 jaar hard. Ik ben 13 jaar gediplomeerd looptrainer en doe er alles aan iedereen goed, veilig en met plezier te leren lopen!

Trainers

Frans Geurts Ik ben in 2009 gestart met hardlopen. In 2014 ben ik gestart met de cursus tot assistent trainer. In 2015 ben ik meteen gestart met de cursus tot trainer niveau 3.Deze opleiding heb ik in april 2016 afgerond. Tijdens mijn stage heb ik kennis gemaakt met start to run. Het geeft mij energie om mensen in 7 weken te zien groeien naar 3 km aaneengesloten hardlopen. Ik wil jullie hier dit jaar graag bij begeleiden.

Ida Jacobs Hardlooptrainer 3 en start to run trainer, gespecialiseerd in warmin up en cooling down

Desiree Beernink In 2007 ben ik begonnen met hardlopen via mijn werkgever (azora) en wat er toe leiden dat ik in 2015 eerst assisent werd en later de opleiding gevolgd heb tot trainer. Ik geef training voor het 2de jaar aan de start to run, en aan een bestaande hardloopgroep van azora. Dit doen we in de winter op de baan bij Argo waar we lid van zijn, en in de zomer in het bos in 's-Heerenberg. Met veel plezier. Niets is mooier dan mensen aan het lopen te krijgen en te houden zodat ze met plezier hardlopen.

Jolanda Joosten