ARV Ilion

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Ilion op 02-09-2020 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Ilion Van der Hagenstraat 36, 2722 NT Zoetermeer
    zaterdag 5 september 2020 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Kees Franken 06-18881503
Na jarenlang de marathongroep te hebben getraind begin ik nu alweer aan de 4e Start to Run groep. We gaan 10 weken trainen op zaterdagmorgen en op woensdagavond gaan we gezamenlijk het huiswerk doen. Ik heb er ontzettend veel zin in om weer een groot aantal mensen van wandelen naar een 5 km loopje te begeleiden.

Trainers

Kees Franken

Zo doen we dit bij onze club

Gratis huiswerktrainingen en 3 weken doortrainen
Omdat we het belangrijk vinden dat je goed gecoacht wordt doen we op woensdagavonden om 19.30 uur samen met de groep de huiswerktraining. Gratis en gezellig! Bovendien trainen wij 3 weken langer door om af te sluiten met een loopje van 3,5 km.