Atletico 73

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark Ijsselweide op 10-09-2018 om 18:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark Ijsselweide ATLETICO'73 Waalstraat 5, 7081 AJ Gendringen
    maandag 17 september 2018 om 18:30
    Inschrijving geopend

Hoofdtrainers

Hans Aarntzen 06-12908530
Hans heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al jaren Yakult Start to Runtrainingen.

Trainers

Wim Jansen

Elouise Kol Sinds april 2016 mag ik een hele leuke gezellige recreantengroep bi j Atletico '73 training geven. Het leuke van training geven is om mensen vooruit te zien gaan. Dit mede dankzij een wekelijks terugkerend stukje loopscholing. Ook humor en plezier zijn belangrijk in de trainingen, zo blijft het lopen extra leuk! De basis die nodig is om uiteindelijk jouw hardloopdoel te behalen begint met Start to Run, of je nou lekker aan je conditie wilt werken of toch ooit nog een keer die marathon van Rotterdam wilt lopen..... Ik help je graag op weg, wat je doel ook is!

Stephan Buitenhuis Stephan is al sinds 2006 een actief loper en wil graag zijn ervaring door geven.

Ad Som

Hans Aarntzen

Matthieu Schepers In 2011 via een start to run cursus begonnen met hardlopen. Sinds 2015 gecertificeerd looptrainer.

Jan Henk Heilersig Jan Henk is sinds kort actief als looptrainer en vindt het vooral leuk om beginnende lopers enthousiast te maken voor het hardlopen. Plezier in lopen, zonder blessures, staat voorop.