Atletiek en Triathlonvereniging Typhoon

Samen lopen is leuker

Als je wilt beginnen met hardlopen bij een gezellige vereniging onder leiding van een van onze deskundige trainers, dan is dit je kans. Kom, geniet en werk aan je conditie bij onze vereniging.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark Molenvliet Grote Schelluinekade 22, 4204 TX Gorinchem
    donderdag 14 januari 2021 om 19:00
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Cor van Vlaanderen 06- 12 37 28 99
Hardlopen is fantastisch.Of je nu net begint of al jaren loopt. Trainen met een groep of allen hardlopend verkennen van je omgeving geeft een fantastisch gevoel. Geniet !

Trainers

Erik van den Berg Erik van den Berg heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al jaren trainingen. Met name het begeleiden van startende hardlopers is een passie van hem. Zorgen dat lopers plezier krijgen en blijven houden in hardlopen is zijn doel. Daarnaast geeft Erik ook trainingen aan gevorderde lopers. Na deze introductiecursus kun je dus blijven trainen bij Erik of overstappen naar een van de andere loopgroepen binnen Typhoon.

Hafid Chaaby Hafid is een ervaren trainer en loper. Als loper is hij zelf nog zeer actief. Hij doet regelmatig mee aan loopjes in de regio en komt daar altijd als een van de eersten binnen.

Zo doen we dit bij onze club

Je traint samen met andere beginnende hardlopers. De trainer helpt je om jouw doel te realiseren. Twijfel je of deze training iets voor jou is? Neem contact met ons op voor verdere informatie of kom gratis een keer meetrainen.