Atletiek Leudal

Samen lopen is leuker

Data cursus september: woensdag 11, 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober; afsluiting zondag 27 oktober. Gratis proeftraining 4 september.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Germana Travaglini -
Gediplomeerde looptrainster op niveau 3 van de Atletiek Unie (BLT3). Sinds juli 2015 actief als trainer bij Atletiek Leudal, zij geeft training aan twee loopgroepen op dinsdagavond.

Trainers

Har Boonen Har is een ervaren loper vol enthousiasme die een onbetaalbare ondersteuning zal bieden aan alle beginnende lopers. Har is zeer actief binnen Atletiek Leudal, zowel als atleet en als vrijwilliger: onder andere leidt hij de organisatie van de Leudalloop. Hij is sinds kort met pensioen en daarom heeft hij nog meer tijd om te doen wat hij het liefst doet: andere mensen helpen.

Germana Travaglini Gediplomeerde looptrainster op niveau 3 van de Atletiek Unie (BLT3). Actief als trainer bij Atletiek Leudal juli 2015, zij geeft training aan twee loopgroepen op dinsdagavond.

Zo doen we dit bij onze club

Wij organiseren ook loopevenementen: de Leudal Cross, de Hubo Heitse Leudalloop, de Trailrun Leudal. Een kleine maar zeer actieve vereniging! Voor meer info kijk op onze website Atletiek Leudal en op social media @atletiekleudal en @trailrunleudal.

Wat is jouw sportverleden?