Atletiek Leudal

Samen lopen is leuker

Data cursus september: woensdag 11, 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober; afsluiting zondag 27 oktober. Gratis proeftraining 4 september.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij de proeftraining! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden graag bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark Molenhoek op 04-09-2019 om 09:15

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Atletiekbaan Heythuysen Arevenlaan 5, 6093 GM Heythuysen
    woensdag 11 september 2019 om 09:15
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Germana Travaglini -
Gediplomeerde looptrainster op niveau 3 van de Atletiek Unie (BLT3). Sinds juli 2015 actief als trainer bij Atletiek Leudal, zij geeft training aan twee loopgroepen op dinsdagavond.

Trainers

Har Boonen Har is een ervaren loper vol enthousiasme die een onbetaalbare ondersteuning zal bieden aan alle beginnende lopers. Har is zeer actief binnen Atletiek Leudal, zowel als atleet en als vrijwilliger: onder andere leidt hij de organisatie van de Leudalloop. Hij is sinds kort met pensioen en daarom heeft hij nog meer tijd om te doen wat hij het liefst doet: andere mensen helpen.

Germana Travaglini Gediplomeerde looptrainster op niveau 3 van de Atletiek Unie (BLT3). Actief als trainer bij Atletiek Leudal juli 2015, zij geeft training aan twee loopgroepen op dinsdagavond.

Zo doen we dit bij onze club

Wij organiseren ook loopevenementen: de Leudal Cross, de Hubo Heitse Leudalloop, de Trailrun Leudal. Een kleine maar zeer actieve vereniging! Voor meer info kijk op onze website Atletiek Leudal en op social media @atletiekleudal en @trailrunleudal.

Wat is jouw sportverleden?