Atletiek Vereniging Zuidwal

Samen op afstand lopen is leuker

Bij ons kan iedereen op eigen niveau leren hardlopen. Je gaat de buitenlucht in en ontmoet nieuwe loopmaatjes. Wij trainen 2x per week! Op woensdagavond om 19.30 uur op de atletiekbaan en op zaterdagochtend om 09.15 uur vanaf de baan of in de mooie natuurgebieden van Huizen.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Doe mee met een van onze proeftrainingen op 16 of 19 september. Maak kennis met de trainers en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft nog niet, maar kan bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk wel lekker actief doen!

AV Zuidwal op 16-09-2020 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • AV Zuidwal Aristoteleslaan 2, 1274 KZ Huizen
    zaterdag 19 september 2020 om 09:15
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Peter van den Driessche 06-23103215
Peter is een bevlogen trainer, die een goede organisatie belangrijk vindt. Bij Av Zuidwal zet Peter zich vooral in om je te helpen om met hardlopen een goede conditie op te bouwen.

Trainers

Ingeborg Pluim-Mentz Ingeborg is een bevlogen trainster en wil graag iedereen mooier leren lopen, zij doet al jarenlang de Yakult Start to Run Clinic's.

Lia de Graaff Ik ben een enthousiaste hardloopster, zelf ook begonnen met Start To Run. Wilde eens kijken of lopen iets voor mij was. En het is leuk!! Ik ben echt fan van core stability training.

Hans Donatz Mijn passie is om lopers een betere techniek aan te leren zodat zij efficiënter en met meer souplesse gaan bewegen. Het is steeds een kick voor mij om te zien hoe zwoegen dan overgaat in genieten.

Els Laurenssen Els is een enthousiaste trainster en heeft ervaring met het geven van Start to Run trainingen.

Zo doen we dit bij onze club

Wij trainen 2x per week om je goed te begeleiden, met nieuwe looptechnieken en werken aan je conditie. Na de 7e week ga je met een van onze loopgroepen meetrainen voor je eerste 5 km! Wil jij meer informatie? Stuur je vraag naar: Peter, lsc@avzuidwal.nl

Wat is jouw sportverleden?