Atletiekvereniging Sprint

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Atletiekvereniging SPRINT Dr. Schaepmanlaan 4, 4837 BW Breda
    zaterdag 14 maart 2020 om 08:45
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Jan Neefs 076-5656032
Ik vind het leuk om je te begeleiden en je de eerste "stap" te laten maken naar een goede basis conditie. Daarna help ik je graag op weg naar leuke wedstrijden of om bij een loopgroep aan te sluiten!

Trainers

Dirk Klapwijk Dirk heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al vele jaren Yakult Start to Runtrainingen. Vooral de gevorderden zien hem graag als trainer!

Paul de Ruig Paul de Ruig is een goede looptrainer , die in t voorjaar stage bij ons heeft gedaan . Dirk is helaas nog te geblesseerd om training te geven , dus Paul is eigenlijk zn vervanger

monique buster deze trainster geeft ook invaltraining bij de wandelgroepen , en heeft afgelopen voorjaar als 2e trainer Start to Run meegedaan !

Jan Neefs

Zo doen we dit bij onze club

Theorielessen
Voor aanvang van de looptrainingen is er een korte theorieles van een gastspreker, bijvoorbeeld over voeding, blessures voorkomen of kleding.