ATV Venray

Kom in beweging: Samen lopen bij ATV Venray

Wil je beginnen met hardlopen maar weet je niet goed hoe? Bij ATV Venray aan het juiste adres. In onze loopgroepen train je met een professionele trainer. Lekker trainen in de buitenlucht, op baan, bos en weg. Fit worden doe je bij ATV. Veilig en vertrouwd sporten is ons doel.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Andre Jansen 06-27113413
Hardlopen is meer dan de ene voet voor de andere plaatsen. Ik help je graag om je nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik heb zelf al 17 jaar loopervaring. Ik heb er zin in, jij ook?

Trainers

Harry van der Borg Ik geef al vele jaren looptraining bij ATV Venray, nadat ik bij de Atletiek Unie eerst een cursus looptrainer volgde. Ik geef training aan Start to Run deelnemers, maar ook aan groepen lopers die al langer bij de vereniging lid zijn. Daarnaast geef ik soms training aan scholieren van het voortgezet onderwijs. Soms als voorbereiding op een wedstrijd/loop ook aan basisschool leerlingen. Dat mensen op een goede manier plezier in lopen krijgen geeft mij veel voldoening. Ik heb veel plezier in het motiveren van mensen om te gaan lopen.

Lydia Jeuken Lydia Jeuken assisteert voor de 5e keer bij de Start to Run cursus in Venray. Ruim 8 jaar geleden gestart bij ATV Venray met hardlopen. Door goede training en een gezellige clubgenoten loop ik nog steeds met heel veel plezier zelf. Het plezier dat het lopen me geeft wil ik graag overdragen aan nieuwe leden.

Monique Thorn

Peter Gijsen Sinds 1993 loop ik met veel plezier bij ATV Venray. Genieten van de omgeving, het onderlinge contact en een goede gezondheid zijn mijn voornaamste beweegredenen om te lopen.

Jean-Jacques Wintraecken Jean-Jacques is zelf in 2013 gestart bij Start to Run. Hij wil graag zijn loopervaring delen met de beginners. Jean-Jacques heeft met succes de cursus assistent looptrainer in 2018 gevolgd.

Anton Saamena Anton heeft veel ervaring als loper en is gediplomeerd assistent trainer. Anton heeft veel zin om beginners te begeleiden.

Zo doen we dit bij onze club

Bij ATV hoef je een huiswerktraining niet alleen te doen. We willen je goed begeleiden. Op dinsdagavond staat we voor je klaar om de huiswerktraining te doen. De training begint om 19:00 op de atletiekbaan. Gratis, gezellig en leerzaam.