AV Feniks

Samen lopen is leuker

AV Feniks is een vereniging die atletiek en loopsport in Amsterdam ZO en omgeving aanbiedt. Dit gebeurt op enthousiaste, deskundige en op een laagdrempelige manier. Plezier, ambitie en gezondheid zijn de pijlers die AV Feniks graag wil delen met ouders, verzorgers en leden.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Dennis Schipper 0600000000
Bij AV Feniks geeft dennis voornamelijk trainingen aan lopers die al 20 minuten onafgebroken kunnen hardlopen op een ontspannen tempo. Een mooie vervolgstap dus voor na de start to run!

Trainers

Marijke de Jong Al sinds de oprichting van AV Feniks geef ik training aan beginners en de doorstromers hiervan. Prachtig om te zien hoe de basisconditie van mensen verbetert in korte tijd en met stimulans van een groep. Naast verbetering van conditie zie ik in de loop van de tijd ook de techniek verbeteren! Voorkomen van blessures en mensen afremmen in snelheid in het begin maakt dat iemand het langer volhoudt. Elke week weer een feest om met enthousiasme voor de groep te staan. Welkom!

Zo doen we dit bij onze club

AV Feniks is een vereniging die atletiek en loopsport in Amsterdam Zuid-Oost en omgeving aanbiedt. Dit gebeurt op enthousiaste, deskundige en op een laagdrempelige manier. Plezier, ambitie en gezondheid zijn de pijlers die AV Feniks graag wil delen met ouders, verzorgers en leden.