AV Feniks

Samen lopen is leuker

AV Feniks is een vereniging die atletiek en loopsport in Amsterdam ZO en omgeving aanbiedt. Dit gebeurt op enthousiaste, deskundige en op een laagdrempelige manier. Plezier, ambitie en gezondheid zijn de pijlers die AV Feniks graag wil delen met ouders, verzorgers en leden.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Bijlmersportpark Karspeldreef 501, 1102 BX Amsterdam Zuidoost
    zaterdag 7 september 2019 om 10:00
    Nog maar 4 plekken beschikbaar

Contactpersonen

Dennis Schipper 0600000000
Ik vind het leuk om te zien hoe deelnemers bij de cursus versteld staan hoeveel progressie ze boeken. Dennis heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al drie jaar Start to Run trainingen. Bij AV Feniks geeft hij voornamelijk trainingen aan lopers die al 20 minuten onafgebroken kunnen hardlopen op een ontspannen tempo. Een mooie vervolgstap dus voor na de start to run! Hierbij wordt er naast het verder uitbouwen van de trainingsomvang ook veel aandacht besteed aan verbeteren van de uitvoering van de looptechniek, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van video analyse.

Trainers

Marijke de Jong Al sinds de oprichting van AV Feniks geef ik training aan beginners en de doorstromers hiervan. Prachtig om te zien hoe de basisconditie van mensen verbetert in korte tijd en met stimulans van een groep. Naast verbetering van conditie zie ik in de loop van de tijd ook de techniek verbeteren! Voorkomen van blessures en mensen afremmen in snelheid in het begin maakt dat iemand het langer volhoudt. Elke week weer een feest om met enthousiasme voor de groep te staan. Welkom!

Zo doen we dit bij onze club

AV Feniks is een vereniging die atletiek en loopsport in Amsterdam Zuid-Oost en omgeving aanbiedt. Dit gebeurt op enthousiaste, deskundige en op een laagdrempelige manier. Plezier, ambitie en gezondheid zijn de pijlers die AV Feniks graag wil delen met ouders, verzorgers en leden.