AV Flevo Delta

Samen lopen is leuker!

Bij ons kun je lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met professionele trainers. Je loopt heerlijk buiten. Je wordt fitter én ontmoet loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Neem je vriend, buurvrouw of collega mee en kom sfeer proeven bij onze proeftraining en de informatieve workshops. Maak kennis met je trainers en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark "de Lange Adem' op 01-09-2020 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark 'De Lange Adem' Educalaan 18, 8251 GC Dronten
    dinsdag 8 september 2020 om 19:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Marjo de Groot - van Hoeven 06-49980235
Marjo vindt het heerlijk om een echte hardloper van jou te maken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is ook een vraagbaak voor alle hardloopweetjes. Niet twijfelen, gewoon meedoen!

Trainers

Henk Moerkens Hij wil je graag laten ontdekken dat lopen vooral een mooie belevenis is die je veel ontspanning en plezier brengt.

Antoinette Schook-Baars Antoinette maakt jou enthousiast, zodat jij ook van het lopen kan genieten. Ze laat je graag ervaren dat je er zelfs energie van krijgt.

Zo doen we dit bij onze club

Kom dinsdag 1 september 2020 om 19.30 uur naar onze informatie avond met mini workshops als voorbereiding op de cursus die dinsdag 8 september start. Alles komt aan bod: voeding, blessurepreventie, loopschoenen, sportkleding en doe mee aan een minitraining.  Kom in je sportoutfit!