AV Flevo Delta

Samen lopen is leuker!

Bij ons kun je lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met professionele trainers. Je loopt heerlijk buiten. Je wordt fitter én ontmoet loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij de informatie avond met diverse workshops. Maak kennis met je trainers en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden voor de info avond hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark "de Lange Adem' op 26-02-2019 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark 'De Lange Adem' Educalaan 18, 8251 GC Dronten
    dinsdag 5 maart 2019 om 19:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Marjo de Groot - van Hoeven 06-49980235
Marjo vindt het heerlijk om een echte hardloper van jou te maken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is ook een vraagbaak voor alle hardloopweetjes. Niet twijfelen, gewoon meedoen!

Trainers

Henk Moerkens Hij wil je graag laten ontdekken dat lopen vooral een mooie belevenis is die je veel ontspanning en plezier brengt. Bel of app naar 06-33669554

Zo doen we dit bij onze club

Kom dinsdag 26 februari 2019 om 19.30 uur naar onze informatie avond met mini workshops als voorbereiding op de cursus die dinsdag 5 maart start. Alles komt aan bod: voeding, blessurepreventie, loopschoenen, sportkleding en doe mee aan een minitraining.  Kom in je sportoutfit!