AV Marvel

Samen lopen is leuker

Veel lopers zijn je al voorgegaan bij AV Marvel. Bij ons kun je altijd lopen op je eigen niveau, of je nu een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je heerlijk in de buitenlucht met een professionele trainer, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Greet van der Donk 0411-678208
De doelstelling van de loper staat centraal! Greet is trots op de lopers van haar Start to Run groepen die zichzelf bijna altijd weten te verbazen.

Trainers

Peggy van Son Zelf heeft Peggy een achtergrond in diverse sporten. Ze straalt energie uit. Haar brede achtergrond en jaren ervaring zorgen ervoor dat de trainingen nooit saai zijn. Samen met Greet is zij een sterk team. Zij zorgen voor een verantwoorde en leuke start van je hardloop leven! Kom erbij en laat je enthousiasmeren voor het lopen door de trainers maar ook door de groep!

Zo doen we dit bij onze club

https://winkels.run2day.nl/winkels/denbosch/  kenmerkt zich door de uitgebreide en diverse collectie. Ze helpen je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen.