AV Rijssen

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark de Koerbelt op 14-07-2018 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark de Koerbelt Arend Baanstraat 107, 7461 DT Rijssen
    zaterdag 8 september 2018 om 09:00
    Vol, inschrijven niet meer mogelijk

Hoofdtrainers

Bert Nijland 06-46676763
Bert Nijland (contactpersoon Start To Run) vindt naast plezier, variatie in een training erg belangrijk. Het leuke van hardlopen is dat het altijd en overal kan en dat eigenlijk iedereen het kan. Onze club is erg levendig en er is plaats voor atleten en recreanten.

Trainers

Albert Tijhuis Albert Tijhuis vindt het belangrijk om tijdens de trainingen zelf mee te trainen om zo direct contact met de lopers en loopsters te hebben. Door het geven van aanwijzingen en adviezen is de samenwerking optimaal.

Els Kreuger-Post Els Kreuger brengt de energie en inspiratie die ze zelf in het hardlopen ervaart graag over op andere mensen door het geven van trainingen, cursussen en clinics.

Jan Tijhuis Jan Tijhuis heeft veel ervaring als looptrainer. Doordat Jan zelf actief is als atleet en training geeft aan mensen van verschillende niveaus kan hij zich goed verplaatsen in wat er in hardloopmensen omgaat.