AV Texel

Samen lopen is leuker

Al heel wat beginners zijn je al voorgegaan bij AV Texel. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Parkeerplaats Turfveld in de Dennen Westerslag 1, 1791 Den Burg
    zondag 11 maart 2018 om 09:30
    Inschrijving geopend

Hoofdtrainers

Wolbert Broere 06-21674653
Wolbert geeft al jaren atletiektraining en ook looptrainingen. Eerst bij Hylas en nu al geruime tijd bij AV Texel.

Trainers

Cees Timmer Cees Timmer is al sinds 1994 looptrainer bij AV Texel. Na een enkelblessure in 1988 kwam het lopen op een lager pitje te staan. Tijd om een cursus te volgen bij de AU voor trainer van loopgroepen. Ik geef al jaren 2 keer in de week training aan lopers van allerlei niveau.

Zo doen we dit bij onze club

Ook bij jou in het bos gaan we weer los met Yakult Start to Run 
Zet jij jouw eerste stap op 24 september om 9.30 uur op het Turfveld in de Dennen
Enthousiaste trainers van AV Texel staan  klaar in de startblokken. Cees en Wolbert bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 24 september weer begint. Je wilt na de zomer fit worden en dat heerlijke buitengevoel vasthouden. Zo ook onze trainerszijn al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit  en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven. 
Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een  goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap: Start to Run. 
Je moet alleen de eerste stap zetten en geloof het of niet na zeven weken trainen op zondag en een of  twee doordeweekse trainingen  ben je klaar voor  de  testloop van 3 km in de Dennen.  We sluiten het feestelijk af met koffie, thee en appeltaart en uitreiking van het certificaat.