AV Unitas

Samen lopen is leuker

AV Unitas is al meer dan 80 jaar een begrip in onze regio en ver daarbuiten. Als club bieden we onze atleten tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen en kun je je samen met je loopmaatjes in groepsverband heerlijk uitleven op onze mooie accommodatie.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Wilma Rusman-Zukrowski 0621823135
Wilma Rusman-Zukrowski is hoofdtrainer van de recreantlopers bij AV Unitas en mede-eigenaar van Wilma Running Sittard. Wilma is oud topatlete en geeft al vanaf 1985 looptraining. Het is haar passie om mensen in beweging te krijgen. Ze weet altijd iedereen erg enthousiast te maken door haar verfrissende trainingsaanpak.

Trainers

Jac Spijkers Ik vind het leuk veel variatie in de training te stoppen en om jou te helpen om vooruit te komen. Hardlopen gaat niet vanzelf maar wel steeds makkelijker!

John Crijns

Dolf Gregoire Dolf geeft nu voor de 10e keer de Start to Run trainingen. Zijn motto: iedereen kan hardlopen maar niet allemaal even hard. Het geven van trainingen geeft een extra dimensie aan mijn tweede hardloop-leven. Mijn doel: proberen om mensen met een loop- of algemene sportachtergrond op een verstandige manier te laten starten met lopen of een oude liefde op te pakken.

Chantal Thijssen Sinds 2017 begeleid ik de start to run groepen. In de groep vind ik het belangrijk het programma zo aan te passen zodat de loper ervaart wat lopen inhoudt en plezier erin heeft.

Eric Machiels Lid nummer 906599