AV Unitas

Samen lopen is leuker

AV Unitas is al meer dan 80 jaar een begrip in onze regio en ver daarbuiten. Als club bieden we onze atleten tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen en kun je je samen met je loopmaatjes in groepsverband heerlijk uitleven op onze mooie accommodatie.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het ├ęcht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Atletiekbaan AV Unitas op 07-09-2019 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Atletiekbaan AV Unitas Eggerweg 4, 6135 LG Sittard
    zaterdag 14 september 2019 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Wilma Rusman-Zukrowski 0621823135
Wilma Rusman-Zukrowski is hoofdtrainer van de recreantlopers bij AV Unitas en mede-eigenaar van Wilma Running Sittard. Wilma is oud topatlete en geeft al vanaf 1985 looptraining. Het is haar passie om mensen in beweging te krijgen. Ze weet altijd iedereen erg enthousiast te maken door haar verfrissende trainingsaanpak.

Trainers

Jac Spijkers Jac geeft al een aantal jaren Start to Run trainingen. Zijn motto: Hardlopen gaat niet vanzelf maar wel steeds makkelijker! Een aantal jaren geleden ben ik als assistent-trainer begonnen en toen maar gelijk door voor looptrainer. Het is inspirerend om beginnende lopers te begeleiden en hun vorderingen te zien. Als trainer vind ik het leuk veel variatie in de warming-up en de loopscholing aan te brengen zodat je iedere keer weer verrast wordt. Voor mij is hardlopen: mijn batterij opladen, het hoofd leegmaken, gezellig kletsen met loopmaatjes tijdens duurlopen, tot het gaatje gaan tijdens baantrainingen en af en toe een wedstrijdje lopen om mezelf te testen.

Jos Janssens

Dolf Gregoire Dolf geeft nu voor de 10e keer de Start to Run trainingen. Zijn motto: iedereen kan hardlopen maar niet allemaal even hard. Het geven van trainingen geeft een extra dimensie aan mijn tweede hardloop-leven. Mijn doel: proberen om mensen met een loop- of algemene sportachtergrond op een verstandige manier te laten starten met lopen of een oude liefde op te pakken.

Chantal Thijssen Iedereen telt mee!!