AV Zaanland

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Av Zaanland. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Hoofdtrainers

Peter Scheijde 06-33910989

Trainers

Sabine van Bree Na drie jaar als loper bij atletiek vereniging Zaanland te hebben gelopen werd mij gevraagd om trainer te worden. Eerst als assistent trainer en daarna als trainer voor een eigen groep. Voor mij een hele eer om dit te mogen doen. Ik ben ervan overtuigd dat bijna iedereen kan hardlopen. Ieder op zijn of haar niveau. Plezier in het lopen is het aller belangrijkste voor mij. Tijd en afstand zijn minder belangrijk. Het is goed om doelen te stellen maar houd het plezierig en zonder druk. Het leuke aan start to run is dat je met elkaar aan iets begint en dat met succes kunt afronden. Iedereen is angstig in het begin. Gedachten als " kan ik dat wel"? Ja...ook jij kunt hardlopen. Ik weet het echt zeker! Wil je je leven stijl gezonder maken, jezelf uitdagen en met elkaar naar een doel lopen? Meld je aan voor een start to run programma bij jou in de buurt. Je gaat er echt geen spijt van krijgen. Hopelijk tot snel.

Cees Sjouwerman Cees Sjouwerman is al 12 jaar actief als looptrainer. Met beginnende lopers is het altijd superleuk werken. Cees Sjouwerman zal als ervaren atletiek coach jullie coachen in goede looptechnieken en adviezen. Sinds begin 2000 als trainer coach werkzaam bij atletiekvereniging Zaanland in Zaandam. Via de opleiding van assistent trainer en een aantal modules aan het CIOS in Sittard uitgegroeid tot gediplomeerd trainer van recreatieve loopgroepen niveau 3. Jaarlijks is hij actief als trainer voor het Start to Run en het Dam tot Damarrengement dat men bij AV Zaanland aanbiedt. In de diverse "rollen" heeft hij veel ervaring opgedaan in coachen van lopers die op nul beginnen tot..... soms heel erg ver....

Joyce Ros

Marleen Mor?e

Monique Meijer

Rudy Bree

Afke Veenman-Vredenburg

Zo doen we dit bij onze club

Runnersworld Zaandam kenmerkt zich door de uitgebreide en diverse collectie. Ze helpen je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen. Vraag even naar Melchert, hij is naast Start to Run trainer adviseur bij Runnersworld Zaandam en weet dus alles van Yakult Start to Run. Handig toch!