AV Zaanland

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • AV Zaanland J.A. Laanplein 5, 1506 JA Zaandam
    zaterdag 6 maart 2021 om 09:00
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Peter Scheijde 06-33910989

Trainers

Cees Sjouwerman Cees Sjouwerman is al 12 jaar actief als looptrainer. Met beginnende lopers is het altijd superleuk werken. Cees Sjouwerman zal als ervaren atletiek coach jullie coachen in goede looptechnieken en adviezen. Sinds begin 2000 als trainer coach werkzaam bij atletiekvereniging Zaanland in Zaandam. Via de opleiding van assistent trainer en een aantal modules aan het CIOS in Sittard uitgegroeid tot gediplomeerd trainer van recreatieve loopgroepen niveau 3. Jaarlijks is hij actief als trainer voor het Start to Run en het Dam tot Damarrengement dat men bij AV Zaanland aanbiedt. In de diverse "rollen" heeft hij veel ervaring opgedaan in coachen van lopers die op nul beginnen tot..... soms heel erg ver....

Joyce Ros

Rudy Bree

Afke Veenman-Vredenburg

Cees Sjouwerman Cees Sjouwerman heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al jaren Yakult Start to Runtrainingen. Cees is een gekwalificeerde trainer.

Helen Grandiek Helen Grandiek is een zeer enthousiaste gekwalificeerde looptrainster die meerdere malen beginnende lopers de juiste weg heeft gewezen naar het "volhouden in en het plezier krijgen van" het lopen.

Zo doen we dit bij onze club

RunX Zaandam helpt je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen. Vraag even naar Melchert, hij is naast Start to Run trainer adviseur in de winkel en weet dus alles van Yakult Start to Run. Handig toch!