AV Zaanland

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Av Zaanland. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

AV Zaanland op 17-02-2018 om 09:00

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • AV Zaanland J.A. Laanplein 5, 1506 JA Zaandam
    zaterdag 17 februari 2018 om 09:00
    Nog maar 8 plekken beschikbaar

Hoofdtrainers

Peter Scheijde 06-33910989

Trainers

Cees Sjouwerman Cees Sjouwerman is al 12 jaar actief als looptrainer. Met beginnende lopers is het altijd superleuk werken. Cees Sjouwerman zal als ervaren atletiek coach jullie coachen in goede looptechnieken en adviezen. Sinds begin 2000 als trainer coach werkzaam bij atletiekvereniging Zaanland in Zaandam. Via de opleiding van assistent trainer en een aantal modules aan het CIOS in Sittard uitgegroeid tot gediplomeerd trainer van recreatieve loopgroepen niveau 3. Jaarlijks is hij actief als trainer voor het Start to Run en het Dam tot Damarrengement dat men bij AV Zaanland aanbiedt. In de diverse "rollen" heeft hij veel ervaring opgedaan in coachen van lopers die op nul beginnen tot..... soms heel erg ver....

Joyce Ros

Marleen Mor?e

Rudy Bree

Afke Veenman-Vredenburg

Zo doen we dit bij onze club

Runnersworld Zaandam kenmerkt zich door de uitgebreide en diverse collectie. Ze helpen je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen. Vraag even naar Melchert, hij is naast Start to Run trainer adviseur bij Runnersworld Zaandam en weet dus alles van Yakult Start to Run. Handig toch!