Baarnse Atletiek Vereniging BAV

actief - betrokken - sociaal - sportief - gezellig - enthousiast

Samen lopen is leuker, motiveert en stimuleert. Bij ons kun je lopen op elk niveau, van beginner tot gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Diana Rubini 06-54933744
Diana is enthousiast, energiek, sociaal en een echte motivator. Ik geef al meer dan 15 jaar les aan beginners en gevorderden dus kom gezellig meedoen!

Trainers

Peter van der Bor Ik ben 8 jaar geleden begonnen bij de BAV. Mijn doel was toen om de dam tot dam uit te lopen. Nu 8 jaar later: vier marathons gelopen waaronder de Jungfrau Marathon wilde ik meer leren/weten over het trainerschap. Vorig jaar de cursus gevolgd en sinds afgelopen januari ben ik assistent looptrainer. Ik vind het super gaaf om de recreant te begeleiden naar zijn hardloop doel. En als ik geen training hoef te geven, train ik gezellig mee!

Jolanda Kannegieter Jolanda heeft al enige ervaring opgedaan als Yakult Trainster. Ze is enthousiast, gedreven en kan lopers goed motiveren!

Marcel Nowee Marcel Nowee is bekend met hardlopen en fysiotherapeut. Zal dus met name letten op loop- en lichaamshouding ter voorkoming van blessures. Voor deze editie is dat een extra toevoeging!

Zo doen we dit bij onze club

2 x PER WEEK TRAINEN
Op woensdagavond om 19.30 uur en op zaterdagochtend om 9.00 uur bij Groeneveld. Onze trainers staan klaar voor jou!