DE LOPER

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
 • Scoutinggebouw Subanhara Slenterweg 29, 6905 DP Zevenaar
  zaterdag 9 maart 2019 om 09:00
  Inschrijving geopend
 • MVR Montferlandsestraat 5, 7041 CJ 's-Heerenberg
  zaterdag 9 maart 2019 om 09:00
  Inschrijving geopend
  donderdag 9 mei 2019 om 19:15
  Inschrijving geopend
 • Landerij De Park De Park 12, 6661 NW Elst
  zaterdag 9 maart 2019 om 09:30
  Inschrijving geopend
 • Arnhem - Cranevelt Daam Fockemalaan 3, 6815 DL Arnhem
  dinsdag 12 maart 2019 om 19:30
  Inschrijving geopend
 • MFC De Omnibus Pallas Atheneplein 2, 6846 XA Arnhem
  woensdag 13 maart 2019 om 09:00
  Inschrijving geopend

Hardlopers over DE LOPER

Dit was mijn beste keuze ooit, ik ontstress nu heerlijk buiten, kreeg les van fantastische trainers en mijn conditie gaat met sprongen vooruit
Anne (49)

Contactpersonen

Henk Bruggeman 06-41818592
Na motorsport, schaatsen en wielrennen begon ik in 1987 met hardlopen. Veel te laat ontdekte ik dat hardlooptraining geven eigenlijk nog leuker is. Bovendien werd ik door de kennis als trainer zelf een beter hardloper. Hardlopen is naast mijn hobby nu ook mijn werk en geef ik meer dan 400 trainingen per jaar. Het is mooi om mee te maken dat lopers zo snel enthousiast worden en vooruit gaan. Dat geeft de meeste waardering!

Trainers

Anita Stoorvogel Anita heeft veel ervaring als Start to Runtrainer. Haar kracht is om beginnende lopers te enthousiasmeren en te stimuleren op het niveau dat op dat moment bij hen past.

Karin Kriehn Ik vind het superleuk om beginnende lopers van 0 naar 3km te trainen en ze te motiveren om ook daarna te blijven bewegen! 5 jaar geleden begon ik zelf met Start to Run omdat ik in mijn eentje het niet voor elkaar kreeg om ook maar 1km vol te houden. Na Start to Run had ik slechts één doel.....de Marikenloop van 5km kunnen rennen. Dus ik besloot om door te trainen bij De Loper. Eenmaal de Marikenloop te hebben gelopen bleek ik besmet met de hardloopziekte. Ik ben niet ambitieus, ik hoef niet per se hogere doelen te halen. Maar telkens als ik gelopen heb voel ik mij fit en voldaan.....dat is mijn doel!

Dick Leseman Dick is een ervaren trainer en geeft wekelijks zeven tot tien trainingen aan recreanten, junioren en talenten. Dick Leseman is samen met Henk Bruggeman verantwoordelijk voor de oprichting van DE LOPER en is hoofdtrainer van de club. Hij geniet van het trainen van beginners. Zij boeken de meeste progressie en kunnen veel leren aan techniek. Lekker leren lopen is zijn motto.

Monique Hamaker Monique is een heel ervaren loopster en geeft al jarenlang training, ook Yakult Start to Runtrainingen. Met als credo: “Rust is de beste trainingsvorm” maakt ze ook beginnende lopers bewust van het feit dat het niet alleen draait om snelheid en uithoudingsvermogen, maar vooral om de totaalbeleving van hardlopen en wat dat met je lijf doet.

Alida Leeuw Alida heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al jaren Yakult Start to Runtrainingen. Gedreven, bekwaam en super enthousiast.

Raymond Vleghert Raymond heeft veel ervaring als looptrainer. Hij weet zijn oefenstof op een enthousiaste wijze over te brengen.

Michel Roes Mijn doel in iedere training is om elke deelnemer weer een tip mee te geven waarmee hij of zij weer lange tijd vooruit kan met een betere techniek en minder kans op overbelasting,

Zo doen we dit bij onze club