Eindhoven Atletiek

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Joop Broeders 040-2372337
Al ruim 10 jaar ben ik betrokken bij Start to Run. Het is iedere keer weer genieten van de groei die de Start to Runners doormaken!

Trainers

Ben van der Plas Ik heb al 5 jaar met veel plezier de Eindhovense Start-to-runners geholpen bij hun eerste hardloopervaring. Ik ben een gepassioneerd hardloper en krijg veel voldoening van mensen aan het hardlopen te krijgen. Ik motiveer, adviseer en begeleid zodanig dat je het lopen op een veilige en verantwoorde wijze onder de knie krijgt. En... het gaat een onmisbaar onderdeel worden van je leefpatroon. Lopen is Leuk!!

Agnes Koolmees-Berensen Het is leuk om met mensen te werken die de loopsport willen proberen. Het is leuk, fijn en trots als dat lukt. Daar zetten wij ons ook voor in.

Theo Wijsman Gestart met hardlopen via Start to Run. Na een aantal jaar ook de trainerscursus gedaan. Sindsdien begeleid ik zelf met veel plezier en enthousiasme recreantengroepen.

Sandra Maatsen Bij aanvang van deze editie van Start to Run 2017 is het voor mij alweer 3 jaar geleden dat ik aan mijn hardloopavontuur begon. Het doel 20-25 minuten aaneengesloten kunnen hardlopen. Tijdens de eerste training was het 1 -2 minuten dribbelen en het leek bijna onmogelijk dat het doel ook echt haalbaar was. Door de begeleiding en motivatie van de trainers is het mij gelukt, de Hypotheker Beekloop was een feit en wat voelde dat fijn. Ik ben bij Eindhoven Atletiek blijven hangen en heb in oktober 2016 in Eindhoven mijn eerste halve marathon mogen lopen. Mede dankzij de trainers heb ik leren lopen en ben ik blijven lopen. Naast de motiverende woorden was er ook aandacht voor de looptechniek. Dit jaar mag ik voor jou doen wat de trainers in 2014 voor mij hebben gedaan. Ik kijk er naar uit!

Zo doen we dit bij onze club

Runnersworld Eindhoven helpt je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen. Vraag even naar Joop, hij werkt bij Runnersworld, is daarnaast Start to Run trainer en weet alles van Yakult Start to Run. Handig!