FiTNEZZplaza & Quintessens Oss

Bewegen is medicijn

Lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. Je traint met een professionele trainer, je wordt fitter én ontmoet nieuwe (loop)maatjes. Een mooie manier om met sporten te beginnen.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

FiTNEZZPLAZA op 27-02-2021 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • 'Start to Run in Oss' Euterpelaan 3A, 5344 CA Oss
    zaterdag 6 maart 2021 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Milton van Haren 0412643700
Zou sport jouw kwaliteit van leven bijzonder maken? Beginnen met hardlopen kan je helpen om duurzaam in een sportritme te komen. 'Start to Run in Oss' helpt je hier graag mee.

Trainers

Edwin Bril Als ex-Start to Runner heeft Edwin bij opleidingscentrum EVAA zijn certificaten voor Running Instructor gehaald. Hij verheugt zich om je te mogen begeleiden.

Zo doen we dit bij onze club

De missie van FiTNEZZplaza is mensen op een betaalbare manier helpen aan een gezond en fit lichaam zodat bewegen voor elke doelgroep een vanzelfsprekende activiteit is binnen het dagelijks leven.