Groningen Atletiek

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Groningen Atletiek. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Atletiekcentrum Stadspark Groningen Mulock Houwerlaan 25, 9727 KG Groningen
    zaterdag 5 september 2020 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Theo Grommel 06 - 44 71 40 00
Theo Grömmel heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al een aantal jaren Yakut Start to Run trainingen. Theo loopt zelf al bijna 40 jaar en is in 1999 begonnen met het geven van looptrainingen. In 2009 heeft hij zijn diploma looptrainer behaald. Hij geeft nu samen met Ooldrik twee keer per week training aan een loopgroep met lopers van verschillend niveau.

Trainers

Ooldrik Modderman Ooldrik Modderman heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al 3jaar Yakult Start to Runtrainingen. Na een aantal jaren hebben gelopen bij de loopgroep ben ik begonnen met de assistent looptrainer cursus en daarna looptrainer 3. Na het behalen van de diploma's ben ik begonnen met nog een collega trainer met het opzetten van een beginnersgroep op dinsdagavond en op donderdagavond een duurloopgroep. Lopen is mijn passie en dat wil ik graag overbrengen op beginnende lopers. Mensen in beweging is mijn motto.

Alie Spreen Sinds 2015 ben ik hardlooptrainer bij GA. Dit doe ik met veel enthousiasme en plezier. Mijn motto is dan ook bewegen is fijn en met elkaar plezierig omdat je elkaar motiveert.

Max Rosendahl Looptrainer Groningen Atletiek sinds 2 jaar. Ik loop al een aantal jaren bij Groningen Atletiek. Ik ben looptrainer omdat ik anderen ook het plezier van het hardlopen wil laten beleven.

Zo doen we dit bij onze club

Proeftraining
Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!