HAC Helmond

Samen lopen is leuker!

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in (en train je voornamelijk in het bos), word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Willeke Sismono 0651086491
Ik heb sinds juli 2012 trainers ervaring en geef sinds maart 2016 bij HAC Helmond ook training Start to Run. Sinds 1 jaar geef ik training aan de groep Start to Run. Training geven aan Start to Run vind ik zo dankbaar en het is zo leuk om de vooruitgang van deelnemers en de blije gezichten in de 7e week te zien.

Trainers

Willeke Sismono Ik heb sinds juli 2012 trainers ervaring en geef sinds maart 2016 bij HAC Helmond ook training Start to Run. Sinds 1 jaar geef ik training aan de groep Start to Run. Training geven aan Start to Run vind ik zo dankbaar en het is zo leuk om de vooruitgang van deelnemers en de blije gezichten in de 7e week te zien.

Lorraine Mcnab Binnen HAC ben ik als sportfysiotherapeut en looptrainer actief bij het begeleiden bij Start to Run en de Core-stability trainingen. Zelf ben ik ook een paar jaar geleden opnieuw met hardlopen begonnen via de Start to Run bij HAC. Fantastisch om te zien dat er op een verantwoorde manier met deskundige begeleiding over een paar weken al een geweldig resultaat neerzet kan worden.

Jolanda Langewouters Ik vind het heel gaaf om jullie te helpen om je individuele doel te bereiken. Jullie motivatie en leergierigheid inspireren mij. Ik help je om dat enthousiasme vast te houden.

Jac Laros

Zo doen we dit bij onze club