Hardloopvereniging Lichtlopen

Hardlopen zoals het bedoeld is

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele goed opgeleide trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Rasterhoffpark op 05-12-2018 om 19:00

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Rasterhoffpark Rasterhofflaan 1, 8606 KZ Sneek
    woensdag 12 december 2018 om 19:00
    Nog maar 3 plekken beschikbaar

Hoofdtrainers

Harry Jorritsma 06 - 44 290 553
Harry Jorritsma heeft veel ervaring als hardlooptrainer. Hij geeft al meer dan tien jaar training aan groepen hardlopers. Harry Jorritsma is al ruim 35 jaar actief als (wedstrijd)loper. De afgelopen veertien jaar vooral ook als hardlooptrainer. Harry geeft training aan zowel recreatieve als op wedstrijden gerichte hardlopers.

Trainers

Harry Jorritsma Harry heeft al meer dan tien jaar ervaring als trainer van verschillende loopgroepen. Hij doet dit met veel aandacht voor het aanleren van een goede looptechniek en het voorkomen van blessures.

Jolanda de Vries Jolanda geeft enthousiast training aan zowel wedstrijdlopers als meer recreatieve lopers. Zelf actief als hardloopster liep ze vorig jaar de marathon in 3:38 en eindigde ze in een aantal trails bij de allerbesten. Ze won de ultratrail in Drenthe (56 km). Haar eigen ervaringen en kennis opgedaan in de Looptrainer 3 cursus wil ze graag doorgeven aan beginnende lopers.

Zo doen we dit bij onze club

Bij ons zit je niet vast aan een keurslijf wat betreft de trainingen. We kijken naar wat voor jou de beste manier is om het hardlopen onder de knie te krijgen. Niemand is gelijk, je krijgt het schema wat het best bij jou past.