Hardloopvereniging Lichtlopen

Hardlopen zoals het bedoeld is

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele goed opgeleide trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Harry Jorritsma 06 - 44 290 553
Harry Jorritsma heeft veel ervaring als hardlooptrainer. Hij geeft al meer dan tien jaar training aan groepen hardlopers. Harry Jorritsma is al ruim 35 jaar actief als (wedstrijd)loper. De afgelopen veertien jaar vooral ook als hardlooptrainer. Harry geeft training aan zowel recreatieve als op wedstrijden gerichte hardlopers.

Trainers

Harry Jorritsma Harry heeft al meer dan tien jaar ervaring als trainer van verschillende loopgroepen. Hij doet dit met veel aandacht voor het aanleren van een goede looptechniek en het voorkomen van blessures.

Jolanda de Vries Enthousiast loper en trainer van wedstrijd- en recreatieve lopers. Mijn eigen ervaringen en kennis, o.a. opgedaan in de Prestatie Looptrainer 4 cursus, geef ik graag door aan beginnende lopers.

Zo doen we dit bij onze club

Bij ons zit je niet vast aan een keurslijf wat betreft de trainingen. We kijken naar wat voor jou de beste manier is om het hardlopen onder de knie te krijgen. Niemand is gelijk, je krijgt het schema wat het best bij jou past.