Loopfirma

Hardlopen met passie en plezier

Hardlopen is een groep is gezellig en uitdagend. Iedere training is weer anders en alle facetten van het hardlopen komen aan bod (uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie, looptechniek, snelheid en kracht). Gezellig samen sporten staat voorop, soms wat fanatieker en soms wat minder fanatiek. Met respect voor ieders individuele redenen om mee te doen aan de trainingen. Dat kan zijn gezondheid, gezelligheid, genieten van de mooie natuur in de IJzeren Man, sneller worden, wedstrijden lopen, flink moe worden ........Al vele beginners gingen jou voor en hebben met Loopfirma leren hardlopen.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Hoofdtrainers

Irma van Gils voor Loopfirma 06 - 230 422 76
Ik ben al jaren Start to Run trainer. Hardlopen is mijn passie. Plezier in bewegen staat daarbij voor mij voorop. Zonder plezier houden jij en ik het hardlopen niet vol. Ook jouw hardloopdoelen bereiken lukt niet zonder plezier. Mijn enthousiasme ga ik gebruiken om jou verder te helpen! Ik leer jou op een verantwoorde manier je eigen tempo te ontdekken en coach jou in 7 weken naar de finish. Ook al heb je fysiek wat spierpijn, bij mij in de groep blijf je altijd glimlachen! Zo kan hardlopen zelfs joúw passie worden ....

Zo doen we dit bij onze club

Gratis huiswerktrainingen

Bij Loopfirma hoef je je huiswerktrainingen niet alleen te doen. Gewoon omdat wij het belangrijk vinden dat je goed gecoacht wordt. Irma staat op maandag- en vrijdagmorgen om 9.00 uur voor jou klaar om samen met de groep de huiswerktraining te doen. Gratis en gezellig!