Loopfirma

Hardlopen met passie en plezier

Hardlopen is een groep is gezellig en uitdagend. Iedere training is weer anders en alle facetten van het hardlopen komen aan bod (uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie, looptechniek, snelheid en kracht). Gezellig samen sporten staat voorop, soms wat fanatieker en soms wat minder fanatiek. Met respect voor ieders individuele redenen om mee te doen aan de trainingen. Dat kan zijn gezondheid, gezelligheid, genieten van de mooie natuur in de IJzeren Man, sneller worden, wedstrijden lopen, flink moe worden ........Al vele beginners gingen jou voor en hebben met Loopfirma leren hardlopen.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Parkeerplaats Natuur- en Milieucentrum Weert op 29-08-2018 om 10:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Parkeerplaats Natuur- en Milieucentrum Weert Geurtsvenweg 4, 60006 SN Weert
    woensdag 5 september 2018 om 10:30
    Inschrijving geopend

Hoofdtrainers

Irma van Gils voor Loopfirma 06 - 230 422 76
Ik ben al jaren Start to Run trainer. Hardlopen is mijn passie. Plezier in bewegen staat daarbij voor mij voorop. Zonder plezier houden jij en ik het hardlopen niet vol. Ook jouw hardloopdoelen bereiken lukt niet zonder plezier. Mijn enthousiasme ga ik gebruiken om jou verder te helpen! Ik leer jou op een verantwoorde manier je eigen tempo te ontdekken en coach jou in 7 weken naar de finish. Ook al heb je fysiek wat spierpijn, bij mij in de groep blijf je altijd glimlachen! Zo kan hardlopen zelfs joúw passie worden ....

Zo doen we dit bij onze club

Gratis huiswerktrainingen

Bij Loopfirma hoef je je huiswerktrainingen niet alleen te doen. Gewoon omdat wij het belangrijk vinden dat je goed gecoacht wordt. Irma staat op maandag- en vrijdagmorgen om 9.00 uur voor jou klaar om samen met de groep de huiswerktraining te doen. Gratis en gezellig!