Loopgroep Athletic Point

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je nu een beginner bent of al meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Bert Eskes 06-27235957
Met passie geef ik iedere dag training en leiding binnen mij bedrijf Athletic Point.

Trainers

Connie Kolfschoten Connie heeft veel ervaring in het geven van Yakult start to run trainingen. Ook loopt Connie zelf al zo' n 15 jaar hard waarvan al 10 jaar als trainer.

Bert Eskes Het hardlopen is voor mij meer dan een hobby. Ik ben eigenaar van Athletic Point, dat bestaat uit het organiseren van hardloopevenementen en het begeleiden van de AP trainers en de AP hardloopgroepen. Daarnaast werk ik als verkoopmedewerker en adviseur binnen de Rob Druppers Running Academy. Naast het werk doe ik nog vaak mee aan verschillende hardloopwedstrijden in het land. Mijn sportieve achtergrond komt voort uit de voetballerij, zowel actief als bestuurlijk. Na vele jaren van voetballen is het lopen mijn passie geworden. Samen met onze trainers proberen wij deze “passie” over te brengen op anderen. Het is dan ook geweldig om te zien dat wekelijks de groep lopers binnen AP toeneemt. Graag roep ik iedereen op om het lopen ook eens te proberen bij Athletic Point. Ik hoop je te ontmoeten tijdens één van onze trainingen

Frits Smeulders Frits is begonnen met lopen bij AP in 1999. Het beviel mij reuze bij deze club en heel gezellig, en het inmiddels uitgebreid heb met een cursus assistent looptrainer eind 2003.

Fred Schuurman Trainer met veel ervaring.

Marion Dik Ik ben Marion Dik en geef sinds 2016 hardlooptraining bij Loopgroep Athletic Point. Ik vind het ontzettend leuk om mensen enthousiast te maken voor het hardlopen

Zo doen we dit bij onze club

Athletic Point heeft een samenwerking met de Rob Druppers Running Academy. Ze helpen je graag en deskundig bij aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen.

Wat is jouw sportverleden?