Loopgroep Berlikum

Samen lopen is leuker

Veel beginners zijn je al voorgegaan bij Loopgroep Berlikum. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau en in onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftraining op donderdag 20 augustus! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark de Koekoek op 20-08-2020 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark de Koekkoek Kwekerijleane 2 a, 9041 ER Berltsum
    donderdag 27 augustus 2020 om 19:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Arjen Visserman 06-48526659
Arjen Visserman is voormalig topatleet op de 400 en 800 meter. Ingrediënten voor een bevlogen trainer, motivator en de drive om zoveel mogelijk mensen van de hardloopsport te laten genieten.

Trainers

Gerben Ellérie Ik vind het vooral leuk om met beginners te trainen. Het is mooi om te zien hoe mensen drempels overwinnen, zelfverzekerder hun doelen nastreven en uiteindelijk werken aan een gezonde levensstijl.  

Zo doen we dit bij onze club

Twijfel je nog of het hardlopen iets voor jou is? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op donderdag 12 september om 19.30 uur op Kwekerijleane 2. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!