Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR)

Gezellig lopen in een leuke kleinschalige sociale loopgroep

Bij LFTR train je in een gezellige sfeer op jouw niveau, onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers. Op www.lftr.nl staat alle info over Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof zodat je al een goed beeld kunt krijgen over de sfeer binnen de loopgroep.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het ├ęcht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof op 06-03-2021 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243, 5045 NE Tilburg
    zaterdag 13 maart 2021 om 09:30
    Nog maar 8 plekken beschikbaar

Contactpersonen

Harran van der Heijden 06-12808019
Harran geeft sinds 2010 in samenwerking met Runshop Greg van Hest Start to Run trainingen. Geeft 7X per week training bij de groepen van LFTR op de weg en in het bos, en aan individuele personen.

Trainers

Joop Oersels Joop geeft sinds 2013 wekelijks training aan de snelle groep van Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Is ook vervanger bij de groeigroep van LFTR en de clinics voor de TTM en de Warandeloop.

Zo doen we dit bij onze club

's Maandags doet Harran de eerste huiswerktraining samen met de groep zodat je nog maar een training zelf hoeft te doen. Na de Yakult Start to Run cursus kun je bij ons kosteloos verder trainen naar een testloop van 5 kilometer. Het motto van LFTR is dat elke sportieve inspanning een prestatie is!