Loopgroep RaitdaipRunners

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Fysio/beweegcentrum De Marne W.H. Timersmastraat 22, 9964AZ Wehe den Hoorn
    maandag 1 maart 2021 om 20:00
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Anke Bijma 06- 53157660
Vanaf mijn 21 geef ik conditietrainingen aan dames/heren In begin 2004 ben ik zelf begonnen met hardlopen. Onder begeleiding van de fysio. Langzaam opbouwen heeft hij me geleerd. De kilometers werden meer en ik werd steeds enthousiaster. Besloten om de trainerscursus te gaan volgen. Direct daarna aan de slag gegaan. Inmiddels ook de bootcamptrainers opleiding gedaan. Een mooie aanvulling op hardlopen. Buiten sporten geeft voor mij zoveel extra. Ik wil graag jou ook enthousiast hiervoor maken!Mensen in beweging zetten is mijn passie! Het geeft je zoveel meer!

Trainers

Bert Bolhuis Ik vind het leuk om mensen op een goede manier in beweging brengen! Daar wil ik ze dan ook graag bij helpen. Lopen is mijn passie

Anke Mijn passie is om iedereen te laten ervaren dat lopen je positieve energie kan geven. Het maakt niet uit in welk tempo.