Loopgroep Road Runners Zeist

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroep train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Henri van de Flier 06 - 29 52 81 10
Loopgroep Road Runners Zeist was al de gezelligste loopgroep van de Heuvelrug maar is nu ook gekozen tot Gemeentewinnaar 2019

Trainers

Roald van Oort Roald is sinds 2018 trainer van de Loopgroep Road Runners Zeist. Roald heeft diverse takken van de atletieksporten verdienstelijk bedreven. Roald legt zich nu toe op het lopen van middellange en lange afstanden. De trainingen van Roald kenmerken zich door de aandacht die hij geeft aan de juiste loophouding en techniek. Hij heeft oog voor de individuele loper.

Zo doen we dit bij onze club

Proeftraining

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining. Je bent welkom voor een proeftraining op de woensdagavond om 18.15 uur. Locatie: Atletiekbaan Dijnselburg, Badmeester Schenkpad Zeist.