Lopersgroep Ulestraten/Meerssen (LUM)

Samen lopen is leuker

LUM of Lopersgroep Ulestraten/Meerssen is een hardloopgroep waarbij de drempel erg laag is om in te stappen. Het merendeel bestaat uit mannen en vrouwen van middelbare leeftijd die fit willen blijven zonder prestatiedrang in een gezellige groep. Natuurlijk is er ook plaats voor jongere lopers die voldoende aanwezig zijn. 3 ervaren trainers staan tot de beschikking. Als extra verlengen we je start-to-run abonnement met 2 maanden zonder extra kosten zodat de aansluiting naar de andere groepen ook gerealiseerd kan worden. Twijfel je nog of het ├ęcht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven op een zaterdag om 09.00 uur bij sportkantine De Gewannen, Langs de Gewannen 21. Ulestraten. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatje. We kunnen al je vragen dan beantwoorden!

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Hoofdtrainers

Wil Pepels 06-52289175
Ik ben Wil Pepels . Al meer dan 20 jaar trainer bij A.v.Caesar van de wedstrijdlopers. Sinds 2015 geef ik ook training aan Lopersgroep Ulestraten/Meerssen (LUM). Ik ben hiervoor benaderd door leden van deze groep omdat hun vaste trainer door tijdgebrek moest stoppen. Eerst als voorlopige invaller. Na een paar maanden vond ik het zo leuk dat ik er maar gewoon mee door ben blijven gaan.

Trainers

Liesbeth de Wijs In 2011 ben ik begonnen met de start to run. Ik dacht niet dat ik het zou kunnen maar ik heb inmiddels mijn eerste marathon gelopen op Terschelling. Omdat ik het belangrijk vond dat er een vrouwelijke trainer bij was ben ik in 2013 begonnen met het assisteren bij de start to run trainingen. Inmddels ben ik trainer en hoop mijn enthouiasme over te brengen aan de start to runners.

Nicole Reintjens