PAC Rotterdam

Samen lopen is leuker! Zeker bij de grootste en oudste atletiekvereniging van Rotterdam

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven .

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op 20 januari! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

PAC Rotterdam op 20-01-2020 om 18:45

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • PAC Rotterdam Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam
    maandag 27 januari 2020 om 18:45
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Gerard Jan de Ruiter 06-20650257
Bij PAC zijn we voor iedereen die graag op welk niveau dan ook atletiek wil doen. Ook voor starters. Die heet ik graag welkom!

Trainers

Xanadu Dijks Xanadu is een warme trainer die met veel enthousiasme iedereen weet aan te spreken. Zij heeft onlangs haar opleiding tot looptrainer afgerond. Dat wil niet zeggen dat ze onervaren is, ze heeft al langere tijd ervaring als trainer in heel verschillende groepen, daaronder bv ook de groep die lichte conditietraining doet.

Zo doen we dit bij onze club

Proeftraining
Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op 9 september om 19.00 uur. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!