PAC Rotterdam

Samen lopen is leuker! Zeker bij de grootste en oudste atletiekvereniging van Rotterdam

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven .

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Gerard Jan de Ruiter 06-20650257
Bij PAC zijn we voor iedereen die graag op welk niveau dan ook atletiek wil doen. Ook voor starters. Die heet ik graag welkom!

Trainers

Xanadu Dijks Xanadu is een warme trainer die met veel enthousiasme iedereen weet aan te spreken. Zij heeft onlangs haar opleiding tot looptrainer afgerond. Dat wil niet zeggen dat ze onervaren is, ze heeft al langere tijd ervaring als trainer in heel verschillende groepen, daaronder bv ook de groep die lichte conditietraining doet.

Ferdinand Koffijberg Ferdinand is de tweede trainer bij de trainingen bij PAC. Hij heeft regelmatig training gegeven aan lange afstandsgroepen en kan zich goed inleven in beginnende lopers.

Zo doen we dit bij onze club

Proeftraining
Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op 9 september om 19.00 uur. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!