Phanos

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Olympisch Stadion, Clubhuis Phanos op 13-02-2020 om 10:30

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Olympisch Stadion, Clubhuis Phanos op 13-02-2021 om 10:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Olympisch Stadion, Clubhuis Phanos Olympisch Stadion 1, 1076 DE Amsterdam
    dinsdag 16 februari 2021 om 19:00
    Inschrijving geopend
    donderdag 18 februari 2021 om 19:00
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Ron Jansen 06-21542999

Trainers

Gerard Bouwman Gerard Bouwman heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al vele jaren Yakult Start to Runtrainingen. Deze cursus is speciaal voor beginnende lopers met ontstekingsreuma, maar ook anderen zijn welkom.

Zo doen we dit bij onze club

Het idee is om jou te trainen in kracht en techniek. We doen dat bovenal met een rustige opbouw zodat je met veel plezier leert hardlopen.  Na de cursus van 7-weken kun je zelf gaan hardlopen of bij een reguliere vervolggroep  terecht.