Runners Club Woerden

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Henri van Middelaar 06-52443147
Ik vind het fantastisch om mijn plezier in hardlopen aan jou te kunnen overdragen. Bij Start tot Run zal ik je helpen om in korte tijd de goede looptechniek en conditie op te bouwen.

Trainers

Rita Zwiers Als trainer en masseur wil ik je leren hardlopen op een goede en efficiënte manier. Met de juiste looptechniek en bewustwording van het lichaam, wordt de kans op blessures minder.

Patrick Diependaal Het plezier dat Start to Run mij heeft gebracht, wil ik graag aan je overbrengen. Hopelijk gaat hardlopen ook jouw hobby worden en lopen we na de Start to Run nog vele kilometers samen.

Laus Snel <Naam trainer> heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al <aantal>jaar Yakult Start to Runtrainingen. <Je kunt hier nog aangeven wat jouw motto is of waarom jij het geven van beginnerscursussen zo leuk vindt>

Henri van Middelaar