SV Noordkop Atletiek

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Marine Sportpark Ruyghweg op 23-02-2018 om 10:15

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Marine Sportpark Ruyghweg Ruyghweg 196, 1781 DR Den Helder
    zaterdag 2 maart 2019 om 10:15
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Kees Heemskerk 06 21860583
Bij Noordkop Atletiek presteert elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau. Deskundige trainers helpen je daarbij.

Trainers

Karin van den Burg Karin is een zeer enthousiaste looptrainer en geeft sinds 2017 de loopcursus bij SV Noordkop Atletiek. Ze vindt het geweldig om starters te besmetten met het virus wat haar al jaren doet hardlopen.

Evert van den Burg Evert heeft veel ervaring als looptrainer en zet zich al jaren in voor een goede begeleiding van leden bij de vereniging.

Zo doen we dit bij onze club

Een goed begin is het halve werk, daarom mogen deelnemers gratis deelnemen aan de door Noordkop georganiseerde duincross op 2 december. Na de cursus wordt daarvoor op donderdagavond getraind.