Swift Atletiek

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Swift Atletiek. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining! Maak kennis met je trainers en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark de Wijher op 24-10-2020 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark de Wijher Jagerstraat 1, 6042 KA Roermond
    zaterdag 7 november 2020 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Suzan Handels-Wiertz 06-51084908
Al meer dan 25 jaar is hardlopen mijn hobby; sind november 2016 als lid van Swift Atletiek. Lekker buiten sporten is erg belangrijk voor mij en ik hoop jullie ook enthousiast te maken hiervoor!

Trainers

Mario Lomans Mario is al voor het vierde jaar trainer van Start to Run. "Ik geef verder ook nog trainingen aan recreanten bij Swift en de Running Academy als voorbereiding op de Roermond City Run. Ik vind het belangrijk dat mensen op een sportieve manier bezig zijn en Start to Run is een ideale manier om erachter te komen of hardlopen iets voor jou is of misschien ook niet. Belangrijk is dat je een sport vindt die bij je past en welke sport dat is, is voor mij niet belangrijk. Ik probeer het plezier wat ik in de sport beleef over te brengen op jou. Ik verheug me al op de trainingen. Want ook de lachspieren zullen we gaan trainen in deze 7 weken."

John Stroeken Ik vind het heel erg leuk om trainer te zijn en het geeft mij enorm veel voldoening dat ik mijn steentje eraan kan bijdragen, dat mensen met plezier sporten en bewegen. 

Thijs Bemelen Thijs heeft ervaring als looptrainer en geeft ook Yakult Start to Runtrainingen.

Ger Stroux

Zo doen we dit bij onze club

Als je na afloop van de cursus lid wordt van Swift, zorgen wij ervoor dat de overgang niet te groot is. Ook kun je ná de cursus Start to Run, doorstromen naar de Swift Runners, zodat je verder doorgroeit van 3 km naar 5 km en mee kunt doen met de Roermond City Run.