Swift Atletiek

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Swift Atletiek. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining! Maak kennis met je trainers en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Sportpark de Wijher op 23-10-2021 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Sportpark de Wijher Jagerstraat 1, 6042 KA Roermond
    zaterdag 6 november 2021 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

.

Trainers

Mario Lomans Mario is al meerdere jaren trainer bij de Start to Run. Ook verzorgt hij trainingen voor de Swift Runners en de recreanten loopgroepen bij Swift Atletiek.

John Stroeken Ik vind het heel erg leuk om trainer te zijn en het geeft mij enorm veel voldoening dat ik mijn steentje eraan kan bijdragen, dat mensen met plezier sporten en bewegen. 

Thijs Bemelen Thijs is ook al enkele jaren looptrainer bij de Swift Runners en de Start to Run.

Ger Stroux Ger heeft veel loopervaring en is een ervaren looptrainer bij de Swift Runners.

Zo doen we dit bij onze club

Als je na afloop van de cursus lid wordt van Swift, zorgen wij ervoor dat de overgang niet te groot is. Ook kun je ná de cursus Start to Run, doorstromen naar de Swift Runners, zodat je verder doorgroeit van 3 km naar 5 km en mee kunt doen met de Roermond City Run.