Tempo Atletiek Vereniging

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

TEMPO AtletiekVereniging, Sportpark Zuid op 04-09-2019 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • TEMPO AtletiekVereniging, Sportpark Zuid Voormeulenweg 24 C, 1402 TL Bussum
    zaterdag 7 september 2019 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Binda Bijsterveld 0630683067
Voor deze cursus bij Tempo is Binda de contactpersoon, en een van gediplomeerde trainers. Zij geeft graag training aan startende hardlopers: "het is leuk om kennis te laten maken met hardlopen en te laten zien dat deze sport op elk niveau kan uitgroeien tot een heerlijke vrijetijdsbesteding, gezond voor lichaam en geest!"

Trainers

Emelien de Loos Emelien heeft veel ervaring als looptrainer in diverse loopgroepen. Zij is gediplomeerd looptrainer.

Maria Habes Maria heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al jaren Yakult Start to Runtrainingen. Zij is gediplomeerd looptrainer.

Erwin de Loos Erwin is een zeer enthousiaste trainer. Met veel eigen hardloopervaring brengt Erwin hardlopers op de mooiste plekjes in onze omgeving. De positieve reacties van beginnende hardlopers op zijn routes, tips en tricks geven hem veel energie.

Bram Freesen Bram is zelf begonnen met hardlopen via een StartToRun cursus bij Tempo. Bram weet als geen ander hoe het is om van de bank te komen en met het hardlopen je levensstijl te veranderen. Bram is inmiddels een ervaren hardloper + een toegewijde trainer en wil graag meer mensen enthousiasmeren!

Zo doen we dit bij onze club