Tempo Atletiek Vereniging

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

TEMPO AtletiekVereniging, Sportpark Zuid op 04-03-2020 om 19:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • TEMPO AtletiekVereniging, Sportpark Zuid Voormeulenweg 24 C, 1402 TL Bussum
    zaterdag 7 maart 2020 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Binda Bijsterveld 0630683067
Binda is de contactpersoon, en een van gediplomeerde trainers. Zij geeft graag training aan startende hardlopers: "het is geweldig om mensen te enthousiasmeren voor hardlopen op elk niveau !"

Trainers

Emelien de Loos Emelien heeft veel ervaring als looptrainer in diverse loopgroepen. Zij is gediplomeerd looptrainer.

Marianne Lubbers Marianne is een enthousiaste trainer en kan deelnemers echt motiveren om bewegen in te passen in het dagelijks leven.

Erwin de Loos Erwin is een zeer enthousiaste trainer. Met veel eigen hardloopervaring brengt Erwin hardlopers op de mooiste plekjes in onze omgeving. De positieve reacties van beginnende hardlopers op zijn routes, tips en tricks geven hem veel energie.

Bram Freesen Bram is een toegewijde en enthousiaste trainer. Bram weet als geen ander hoe het is om van de bank te komen en met het hardlopen je levensstijl te veranderen.

Zo doen we dit bij onze club