Veluwelopers

Samen lopen is leuker

Je kunt bij ons je eigen doelen stellen en het is mooi om te zien dat die doelen gehaald worden. Voor de een is dat fit blijven, voor de ander het volbrengen van een 10 kilometer loop. Ga jij de uitdaging aan om samen met je loopmaatjes jouw doel te halen? Dit gaat zeker lukken, iedereen kan het!

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Polysport op 15-09-2018 om 09:00

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Dieren - Veluwelopers Admiraal Helfrichlaan 89, 6952 GD Dieren
    zaterdag 22 september 2018 om 09:00
    Inschrijving geopend

Hoofdtrainers

Ferenc Farkas 06-15834581
Als enthousiast hardloper heb ik ervaren wat een goede training kan doen. Je gaat beter presteren maar je krijgt vooral meer plezier in het hardlopen. Dat gevoel wil ik jou ook laten ervaren.

Zo doen we dit bij onze club

Loopgroep Veluwelopers neemt je mee naar het mooiste trainingsgebied van Nederland, de Veluwe. Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom kun je looptrainingen op alle niveau’s volgen in Rheden, Dieren, Laag-Soeren, Velp, Brummen en Eerbeek.