Veluwelopers

Samen lopen is leuker

Je kunt bij ons je eigen doelen stellen en het is mooi om te zien dat die doelen gehaald worden. Voor de een is dat fit blijven, voor de ander het volbrengen van een 10 kilometer loop. Ga jij de uitdaging aan om samen met je loopmaatjes jouw doel te halen? Dit gaat zeker lukken, iedereen kan het!

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Ferenc Farkas 06-15834581
Als enthousiast hardloper heb ik ervaren wat een goede training kan doen. Je gaat beter presteren maar je krijgt vooral meer plezier in het hardlopen. Dat gevoel wil ik jou ook laten ervaren.

Trainers

Berry Turk Mijn naam is Berry Turk. Het geven van hardlooptraining is begonnen toen mijn oudste dochter lid was van CIKO’66 in Arnhem. Door het tekort aan jeugd-atletiekleiders heb ik de opleiding bij de Atletiekunie gevolgd. Vervolgens begonnen met training geven in de jeugdatletiek. Het geven van trainingen vond ik zo leuk dat ik ook de overstap heb gemaakt om de opleiding te volgen als trainer loopgroepen. Vervolgens ben ik volwassenen hardlooptraining gaan geven. Dit doe ik inmiddels met heel veel plezier en al jarenlang. Dit voor zowel beginners als gevorderden.

Zo doen we dit bij onze club

Loopgroep Veluwelopers neemt je mee naar het mooiste trainingsgebied van Nederland, de Veluwe. Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom kun je looptrainingen op alle niveau’s volgen in Rheden, Dieren, Laag-Soeren, Velp, Brummen en Eerbeek.