De App

Waar kan ik de App downloaden?
In de stores van Google Play en iOS kun je de Hardlopen.NL App gratis downloaden. Let op: het downloaden van het schema duurt lang - althans- hij blijft lang het downloadicoon tonen. Zet je telefoon niet op het "vergrendelscherm" of "slaapstand".

Ik kan niet inloggen in de App!
Je kunt inloggen in de Hardlopen.NL App met je e-mailadres en je aangemaakte wachtwoord. Dat is hetzelfde wachtwoord als het wachtwoord waarmee je inlogt op yakultstarttorun.nl. Als je je wachtwoord vergeten bent, maak dan een nieuw wachtwoord aan. Extra tip: doe dat op een desktop - mobiel werkt niet altijd-. Volg het uitgebreidere stappenplan als je problemen hebt met inloggen in de App.

Ik kan alleen schema's vinden die ik moet betalen; het Start to Run schema is toch gratis?
Ja hoor; het Start to Run schema in de App van Hardlopen.NL is gratis voor deelnemers en trainers die ingeschreven zijn voor een cursus. Vier maanden lang, kun je gratis het Start to Run schema gebruiken in die App. Log in met jouw e-mailadres plus wachtwoord dat je ook gebruikt om op de website in te loggen. Kies een coach en scroll naar beneden voor het Start to Run schema. Veel plezier!

Waarom download/installeert de app zo traag?
Download het bestand via een WiFi-netwerk in plaats van met een 3G- of 4G-verbinding, dat gaat sneller. Het is een vrij groot bestand. Tip: het downloaden van het schema duurt lang - althans- hij blijft lang het downloadicoon tonen. Zet je telefoon niet op het "vergrendelscherm" of "slaapstand".

Muziek in de App
Je kunt op twee manieren muziek luisteren tijdens het trainen met de App.

  1. Kies IN DE APP voor een mix van Sky radio
  2. Speel je eigen playlist of een van Spotify en start daarna de training in de Hardlopen.NL App (schema Yakult Start to Run)

Hoe kan ik mijn eigen muziek afspelen?
Zet je afspeellijst in je telefoon aan en start daarna de App.

De App slaat tijdens mijn training mijn route niet op. Hoe komt dat?
Check: staat de GPS-functie van je telefoon aan? En controleer of de App toegang heeft om GPS te gebruiken.

Wat kan ik doen als ik de App niet goed werkend krijg?

  • Verwijder de App en installer hem opnieuw
  • Zorg dat je veel ruimte (28,84 MB) beschikbaar hebt op je telefoon: schoon je bestanden op zoals bijvoorbeeld foto's

Hoe lang kan ik de App gebruiken?
Je kunt de App 4 maanden lang gebruiken: vanaf het moment dat je eerste training start, tot 4 maanden daarna. Na vier maanden vervalt je gratis toegang tot het Yakult Start to Run schema. Maar dan kun je nog wel de App gebruiken voor 2 gratis proeftrainingen. Daarna kun je alle schema's in de App los kopen.

Kan ik de HARDLOPEN.NL App los kopen?
Als je meedoet aan een cursus Yakult Start to Run krijg je 4 maanden gratis toegang tot het Start to Run schema in de App van Hardlopen.NL. Als je niet meedoet aan een cursus mag je 2 gratis trainingen van de App proberen.