Wil je cursussen geven met de naam Yakult Start to Run? Of wil je je eigen beginnerscursus op onze zoekpagina vermeld zien?
Als je een bij de Atletiekunie aangesloten vereniging of loopgroep bent kun je op twee manier meedoen aan Start to Run:

 

Doe mee met het format Yakult Start to Run: Wil je niet bezig zijn met administratieve rompslomp maar alleen je focus hebben op dat waar je goed in bent: trainingen aan beginners geven? Maak dan gebruik van onze volledige ondersteuning bij het uitvoeren van je beginnerscursus.

Je krijgt véél:

  • Ondersteuning met inschrijvingen en betalingen
  • Opleiding van je (beginners)trainers en leuke trainingsmiddelen
  • Jaarlijkse bijscholing voor je trainers
  • Promotiecampagnes op TV, Facebook, Instagram en Google
  • Toegang tot promotietool
  • Een goed gevulde goodybag voor je deelnemers
  • € 17,50 per deelnemer netto opbrengst voor je club

Kortom wij hebben een kant en klaar volledig pakket aan ondersteuning voor je klaar staan. Stuur direct je gegevens naar het Team Yakult Start to Run (yakultstarttorun@atletiekunie.nl) of bel  026-4834844.

 

De 2e manier om "mee te doen" aan Start to Run is door jouw eigen beginnerscursus te vermelden op onze website (yakultstarttorun.nl); 

Meld je cursus aan door dit formulier in te vullen en te versturen. Je krijgt vervolgens een account op yakultstarttorun.nl waarmee je je eigen cursus aanmaakt op onze website. Dat is helemaal gratis als je bij ons bent aangesloten.

Op ons platform linken we naar jullie eigen cursus. Met die vermelding op onze website maak jij als club gratis gebruik van de landelijke promotie die wij samen met onze partner Yakult maken. Zo vinden onze websitebezoekers ook jouw cursus en krijg jij extra bezoekers voor jullie cursus. En vinden zoekende beginners op één plek alle beginnerscursussen die wij als Atletiekunie ondersteunen. Zo vormen we samen een sterke speler in de markt.

 

Ben je niet aangesloten bij de Atletiekunie, maar wil je wel Yakult Start to Run geven? Join us. Hier lees je verder hoe je dat kunt doen.

 

Wij zijn trots op één van onze pareltjes: Av Argo uit Doetinchem. Zij begrijpen als geen ander wat er nodig is om die beginners binnen hun club te verwelkomen. Hoe pakt AV Argo het aan? Een good Practice vanuit Doetinchem.

 

Team Yakult Start to Run