Wil je cursussen geven met de naam Yakult Start to Run? Of wil je je eigen beginnerscursus op onze zoekpagina vermeld zien?
Als je een bij de Atletiekunie aangesloten vereniging of loopgroep bent kun je op twee manier meedoen aan Start to Run:

 

Doe mee met het format Yakult Start to Run: Wil je niet bezig zijn met administratieve rompslomp maar alleen je focus hebben op dat waar je goed in bent: trainingen aan beginners geven? Maak dan gebruik van onze volledige ondersteuning bij het uitvoeren van je beginnerscursus. Wij ondersteunen jouw club met verwerken van inschrijvingen en betalingen, we leiden je trainers gratis op en sturen hen trainersinhoudelijke input, wij adverteren landelijk op TV met onze naamgevend partner Yakult, wij adverteren voor jouw club via Facebook, Instagram en Google, wij geven je toegang tot een winkel vol met gratis promotiemiddelen en regelen een goed gevulde goodybag voor je deelnemers! Meedoen met  Start to  Run levert jouw club een garandeerde opbrengst per deelnemer van € 17,50 voor je club. Kortom wij hebben een kant en klaar volledig pakket aan ondersteuning voor je klaar staan. Natuurlijk ben je dan van harte welkom om het format van Yakult Start to Run te volgen;  Lees hieronder verder voor meer details over het programma. Of stuur direct je gegevens naar het Team Yakult Start to Run (yakultstarttorun@atletiekunie.nl) of bel  026-4834844.

 

Yakult Start to Run in het kort

 • Het leukste en beste trainingsprogramma voor beginners
 • 1 groepstraining per week
 • duurt 7 weken

Het kan altijd!*:

 • bepaal zelf op welke datum en wel tijdstip je wilt beginnen met de cursus
 • bepaal zelf hoe vaak per jaar je een cursus aanbiedt
 • bepaal zelf op welke locatie(s) je een cursus aanbiedt

 

Je krijgt véél:

 • Ondersteuning met inschrijvingen en betalingen
 • Opleiding van je trainers en leuke trainingsmiddelen
 • Jaarlijkse bijscholing voor je trainers
 • Promotiecampagnes op TV, Facebook, Instagram en Google
 • Toegang tot promotietool
 • Een goed gevulde goodybag voor je deelnemers
 • € 17,50 per deelnemer netto opbrengst voor je club

De 2e manier om "mee te doen" aan Start to Run is door jouw eigen beginnerscursus te vermelden op onze website (yakultstarttorun.nl); Meld je cursus aan door dit formulier in te vullen en te versturen. Wij vermelden jullie eigen beginnerscursus op ons platform yakultstarttorun.nl.  Dat doen we gratis als je bij ons bent aangesloten. De rest bepaal en regel jij als club helemaal zelf! Wij maken op ons platform een link naar jullie eigen cursus. Zo maak jij als club gratis gebruik van de landelijke promotie die wij samen met onze partner Yakult maken. En vinden zoekende beginners op één plek alle beginnerscursussen die wij als Atletiekunie ondersteunen. Maar we kunnen nog veel meer voor je doen! Wil je hulp en ondersteuning voor de organisatie van je cursus? Wil je het makkelijk én leuk maken voor je trainers? Een fijne goody-bag voor je deelnemers? Geen sores met administratie en betalingen? Kant-en-klare advertenties en handige tools om je cursus extra te promoten?, kies dan voor de eerste optie.

 

Ben je niet aangesloten bij de Atletiekunie, maar wil je wel Yakult Start to Run geven? Join us. Hier lees je verder hoe je dat kunt doen.

 

Wij zijn trots op één van onze pareltjes: Av Argo uit Doetinchem. Zij begrijpen als geen ander wat er nodig is om die beginners binnen hun club te verwelkomen. Hoe pakt AV Argo het aan? Een good Practice vanuit Doetinchem.

 

Team Yakult Start to Run