Atletiekvereniging MPM

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

FBK Stadion op 29-04-2020 om 20:00

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • FBK Stadion Kuipersdijk 46, 7552 BJ Hengelo
    woensdag 9 september 2020 om 20:00
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Irma Koopman 06-11450805
Irma heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al jaren Yakult Start to Runtrainingen.

Trainers

Leo Nijland Leo Nijland heeft vele jaren een loopgroep onder zijn hoede gehad. Is dus een ervaren trainer. Het lijkt hem mooi om de Yakult Start to Run trainingen te verzorgen en beginnende hardlopers te begeleiden.

Irma Koopman Irma Koopman heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al vele jaren Yakult Start to Run trainingen. Door met een groep aan iets nieuws te beginnen kun je elkaar steunen en motiveren om tijdens moeilijke momenten door te zetten. Daarnaast is plezier in het hardlopen heel belangrijk. Door afwisselende trainingen te verzorgen en voor goede begeleiding te zorgen is het doel goed te verwezenlijken. Na afloop van de training doet het kopje koffie de rest.

Bert Witvoet Bert Witvoet is een ervaren trainer. Hij heeft al veel Yakult Start to Run groepen met succes training gegeven. Het geven van beginnerscursussen is zo leuk omdat je in korte tijd veel progressie ziet. Ook zijn er vele lopers die na Yakult Start to Run doorgaan met hardlopen en daarna ook voor de langere afstanden doortrainen. Het is mooi om te zien dat je daar bij betrokken bent geweest.

Ronald Rumawatine Ronald is een zeer ervaren gediplomeerd looptrainer en hardloHij geeft al vele jaren training bij atletiekverenigingMPM te Hengelo.

Zo doen we dit bij onze club

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op onderstaande datum in het FBK stadion. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen.