DAK

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Theo van Baardwijk 0622744557
Ik mag al 15 jaar met veel plezier mensen begeleiden bij actief en verantwoord bewegen. Lopen is daar een onderdeel van. Gewoon proberen, het lopen in een groep. Het zal je veel plezier geven. Het loopvirus heeft mij al heel lang te pakken.
Jan Haverhals 06-57343599
Jan is hoofdtrainer van de locatie in Nieuwkuijk.

Trainers

Peter Goedhart

Jan Haverhals Hallo, ik ben Jan Haverhals al zo'n 30 jaar in de "running" en de laatste 5 jaar actief als trainer bij DAK. Waarom ik energie steek in het trainen van nieuwe lopers? Gewoon omdat ik het geweldig vind om het plezier dat ik beleef aan het hardlopen over te brengen op nieuwe lopers. Als trainer besteed ik veel aandacht aan het trainen naar vermogen (op je eigen niveau preseteren), technisch goed lopen (de basis voor het voorkomen van blessures) en last but not least, humor. Ook de lachspieren mogen meedoen!

Jan Haverhals

Zo doen we dit bij onze club

Als je in Heusden woont en wilt meedoen: Bel dan even met Theo op 06-0622744557. Bij voldoende belangstelling zorgt hij dat je dan kunt beginnen in Nieuwkuijk.