Loop & Bootcampgroep ALZU-Coaching

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

ALZU-Coaching op 05-09-2019 om 19:00

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • ALZU-Coaching Tristanstraat 6, 2805 VC Gouda
    donderdag 12 september 2019 om 19:00
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Alex van Zutphen 06-14892639
<Je kunt hier nog aangeven wat jouw motto is of waarom jij het geven van beginnerscursussen zo leuk vindt>

Trainers

Alex van Zutphen Alex is fulltime actief als trainer coach in de atletiek en geeft naast veel atletiek trainingen ook personal training, bootcamp en circuittrainingen voor bedrijven. In 2016 was hij als coach van Nederlands beste polsstokhoogspringster, Femke Pluim, mee naar de Olympische speen in Rio.

Zo doen we dit bij onze club

Proeftraining
Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op 9 mei om 19.00 uur. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!