Loopgroep Cranendonck

Samen lopen is Leuker

Veel beginners zijn je al voorgegaan bij Loopgroep Cranendonck, onze club bestaat 18 jaar. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroep train je met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven. Sfeer is belangrijk voor ons. Gezellig samen sporten, soms wat fanatieker en soms wat minder fanatiek. Veel variatie in de trainingen, zodat iedereen het plezier in hardlopen blijft houden. Respect voor ieders individuele redenen om mee te doen aan de trainingen. Dat kan je gezondheid zijn, gezelligheid, genieten van de mooie natuur in De Vloeten, …… bij ons ben je op je plek!

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Hoofdtrainers

Irma van Gils 06 - 230 422 76
Ik ben al jaren Start to Run trainer en ik word heel enthousiast het over hardlopen gaat. En dat enthousiasme ga ik gebruiken om jou verder te helpen! Ik leer jou op een verantwoorde manier je eigen tempo te ontdekken en coach jou in 7 weken naar de finish. Ook al heb je fysiek wat spierpijn, bij mij in de groep blijf je altijd glimlachen!

Trainers

Linda van den Einden Lijkt het jou ook zo fijn om te kunnen hardlopen maar ben je bang dat dit niks voor jou is? Zie je weleens mensen hardlopen en denk je dan “dat wil ik ook kunnen?" Wil je graag fitter worden of een betere conditie krijgen? Ik help je om in zeven weken die start te maken! Linda is een ervaren hardloper en sinds twee jaar looptrainer. Samen met Elvira verzorgt zij een deel van de start to run trainingen.

Elvira Michael Elvira is al jaren lid van de loopgroep en heeft twee jaar ervaring als looptrainer.

Zo doen we dit bij onze club

Proeftraining
Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven tijdens de eerste training. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!