Loopgroep Hoorn

Samen lopen is geweldig!

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Proeftrainingen

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij een van onze proeftrainingen uit het onderstaande lijstje! Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet, maar kan altijd bij de hoofdtrainer in de rechterkolom. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Wielerbaan HRTC op 22-08-2020 om 09:30

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
  • Wielerbaan HRTC Holenweg 14 d, 1624 PB hoorn NH
    zaterdag 29 augustus 2020 om 09:30
    Inschrijving geopend

Contactpersonen

Marco Schoen 06-29503071
Mijn naam is Marco Schoen, begonnen als thuisloper en vervolgens ook Start to Run beginner. Sinds een aantal jaren super enthousiast trainer voor een eigen Start to Run groep bij Loopgroep Hoorn. Elke training een feestje, alles heelhouden en het doel halen!

Trainers

Ed Tembel Ed Tembel geeft hardlooptraining sinds 1985 aan diverse niveaus in zowel Hoorn als Den Helder. Dit geldt ook voor de eerste Start to Run edities in Hoorn. Ik vind het een leuk onderdeel om les te geven aan startende lopers.

Zo doen we dit bij onze club

Bij de Start to Run van loopgroep Hoorn passen we als er voldoende animo is ook een vervolg naar de 5km en soms ook 10km toe. Zo leer je vanaf 0 naar 10km trainen in een half jaar! Lijkt jou dat ook super kom er dan ook bij.