Loopgroep Leeuwarden

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Eddie Tuinier 06-43996780
Eddie Tuinier heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al 8 jaar Yakult Start to Runtrainingen. Wij vinden het erg plezierig om te zien dat mensen die nog nooit hebben hard gelopen na 6 weken 3 kilometer kunnen hardlopen. Aansluitend aan de trainingen staat er altijd een kopje koffie met een stukje koek klaar om de training nog eens door te nemen. Ook beschikken wij over een fysiotherapeut die de lopers met raad en daad bijstaat.

Trainers

Donald Koster Donald is een ervaren looptrainer en heeft al vele beginnende lopers enthousiast gemaakt voor de loopsport. Sinds enkele jaren is hij looptrainer voor Yakult Start to Run en bij de prestatiegroep van Loopgroep Leeuwarden

Roelof Houttuin Roelof Houttuin is Start to Run Trainer sinds 2010. Hij vindt het prachtig om deelnemers enthousiast te zien worden gedurende de 7 weken. Hij is een looptrainer met aandacht voor looptechniek voor de individuele loper. Plezier en humor zijn belangrijk bij de trainingen!

Yldau Visser Sinds mijn jeugd ben ik een fanatiek duursporter. Ik schaats sinds mijn jonge jaren, en vanuit het hardlopen heb ik meerdere malen deelgenomen aan diverse duurlopen, waaronder hele en halve marathons.