Loopgroep Sneek

Onze passie, hardlopen.

Al 15 jaar de Start To Run locatie van Sneek en omgeving. Wil je beginnen met hardlopen. Voor de echte beginner geven wij twee maal per jaar de cursus Yakult Start To Run, samen met mede 'beginners' over de drempel heen. Je krijgt les van trainers met ruime ervaring en na de beginnerscursus kun je doorstromen in één van de basis loopgroepen.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Arjen Visserman 06-48526659
Arjen Visserman is voormalig topatleet op de 400 en 800 meter. Ingrediënten voor een bevlogen trainer, motivator en de drive om zoveel mogelijk mensen van de hardloopsport te laten genieten.

Trainers

Durk Brouwer In 2009 zelf begonnen met Start To Run en sindsdien ben ik besmet met het hardloopvirus. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren Start to Run trainer bij Loopgroep Sneek.

Karin Verploeg Voormalig Nederlands kampioen 60, 100 en 200 meter hardlopen en deelneemster aan de WK junioren in Sudbury. Hardlooptrainster sinds 1995 en Start To Run trainer vanaf 2004. Hardlopen is mijn passie!

Yvonne Hiemstra

Zo doen we dit bij onze club

Twijfel je nog of hardlopen écht iets voor jou is, of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op zaterdag 23 februari om 09.30 uur, burgemeester de Hooppark 2a .Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!