Rotterdam Atletiek

Samen lopen is leuker

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Contactpersonen

Henk Berkhof 0653644702
Mensen in beweging krijgen en houden, dat is toch mooi. We hebben het er allemaal over, gezond eten en gezond bewegen. Daar helpen wij je graag bij.

Trainers

Riet Meijer voor mij is het belangrijk dat je vooral plezier hebt in het lopen. Lopen met elkaar werkt stimulerend. Ik ben ooit zelf begonnen met start to run , en nu help ik graag andere lopers op weg.

Paul Wuestenenk Goed en met plezier lopen leerde ik bij Rotterdam Atletiek. Dat plezier en die progressie gun ik iedereen. Op basis van kennis en ervaring help ik je een betere loper worden.

Jacqueline Toonen Jacqueline vindt het belangrijk dat men het naar z’n zin heeft tijdens de training. Ze vindt het mooi om te zien dat ook recreanten nog volop vooruitgang kunnen boeken.

Hans van Vlaanderen Ik heb bij Rotterdam Atletiek eerst zelf als startend loper mijn uithoudingsvermogen, snelheid en techniek verbeterd. Nu help ik graag een volgende lichting lopers op weg!

Zo doen we dit bij onze club

Ons motto

Boven alles staat: gezelligheid, persoonlijke aandacht en op een verantwoorde wijze te werken aan een duurzame conditie.