Running Holland

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Running Holland. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
 • Amsterdamse Bos Bezoekserscentrum Bosbaanweg 5, 1182 DA Amstelveen
  zaterdag 1 september 2018 om 09:30
  Inschrijving geopend
 • Vondelpark Overtoom 371, 1054 JN Amsterdam
  dinsdag 11 september 2018 om 18:15
  Inschrijving geopend
  maandag 17 september 2018 om 19:45
  Inschrijving geopend

Hoofdtrainers

Dave Baars 06-83233546
Hoofdtrainer in Amsterdam en omgeving. Dave Baars heeft veel ervaring met het geven van trainingen in het park. Sinds 1995 is hij hardlooptrainer en oprichter van hardloopschool Running Holland.

Trainers

Dave Baars Dave Baars heeft veel ervaring met het geven van trainingen in het park. Sinds 1995 is hij hardlooptrainer en oprichter van hardloopschool Running Holland.

Marius Zimmerman Start to Run hardlooptrainer voor Running Holland in Amsterdam

Wouter Dijkshoorn Wouter is naast ervaren looptrainer, bewegingswetenschapper, fysiotherapeut en loper/triatleet. Hij is 3 dagen in de week docent bij een sportopleiding en is mede daarom een erg leuke en deskundige trainer. Hopelijk ben je vrij op woensdagochtend en kom je meetrainen!

Marlies van Eunen Marlies van Eunen is een zeer goede coach en hardlooptrainster voor beginnende lopers. Ze is goed met het aanleren en verbeteren van looptechnieken.

Brian Monpellier Beginners vinden mijn trainingen leuk. Daarnaast zijn alle niveau's welkom. Ik zorg ervoor dat mijn trainingen voor iedereen helemaal in orde zijn. Wedden dat jij dit gaat volhouden?

Joep Maas Als gepassioneerd duursporter wil ik het plezier, goede gevoel en de motivatie die het sporten en bewegen mij geeft aan je overbrengen.

shanice Veldhuis <Shanice> heeft veel ervaring als looptrainer en geeft al <1>jaar Yakult Start to Runtrainingen. <ik wil mensen fit en blij maken!>

Barry <Barry> is inhoudelijk een erg goede trainer en daarnaast een erg leuke persoon om training van te krijgen.

stephanie Ruts <Stephanie> is een erg goede trainer en is erg goed met persoonlijk coachen.

Zo doen we dit bij onze club

Runnersworld Amsterdamse Bos  kenmerkt zich door de uitgebreide en diverse collectie. Ze helpen je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen.