Running Holland

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Running Holland. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!
 • Amsterdamse Bos Bezoekserscentrum Bosbaanweg 5, 1182 DA Amstelveen
  vrijdag 15 september 2017 om 11:00
  Inschrijving geopend
  dinsdag 19 september 2017 om 19:45
  Inschrijving geopend
 • Vondelpark Overtoom 371, 1054 JN Amsterdam
  maandag 18 september 2017 om 19:45
  Nog maar 3 plekken beschikbaar

Hoofdtrainers

Dave Baars 06-83233546
Hoofdtrainer in Amsterdam en omgeving. Dave Baars heeft veel ervaring met het geven van trainingen in het park. Sinds 1995 is hij hardlooptrainer en oprichter van hardloopschool Running Holland.

Trainers

Dave Baars Dave Baars heeft veel ervaring met het geven van trainingen in het park. Sinds 1995 is hij hardlooptrainer en oprichter van hardloopschool Running Holland.

Marius Zimmerman Start to Run hardlooptrainer voor Running Holland in Amsterdam

Marius is een ervaren hardlooptrainer en geeft al 3jaar Yakult Start to Run trainingen.

Wouter Dijkshoorn Wouter is naast ervaren looptrainer, bewegingswetenschapper, fysiotherapeut en loper/triatleet. Hij is 3 dagen in de week docent bij een sportopleiding en is mede daarom een erg leuke en deskundige trainer. Hopelijk ben je vrij op woensdagochtend en kom je meetrainen!

Marlies van Eunen Marlies van Eunen is een zeer goede coach en hardlooptrainster voor beginnende lopers. Ze is goed met het aanleren en verbeteren van looptechnieken.

Brian Monpellier Beginners vinden mijn trainingen leuk. Daarnaast zijn alle niveau's welkom. Ik zorg ervoor dat mijn trainingen voor iedereen helemaal in orde zijn. Wedden dat jij dit gaat volhouden?

Zo doen we dit bij onze club

Runnersworld Amsterdamse Bos  kenmerkt zich door de uitgebreide en diverse collectie. Ze helpen je graag én deskundig bij de aanschaf van alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen.