Swift Atletiek

Samen lopen is leuker

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij Swift Atletiek. Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met een professionele trainer, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Hardloopcursussen

Slechts € 49,50 En dit is wat je ontvangt!

Er zijn geen cursussen gevonden voor deze vereniging.

Hoofdtrainers

Ermie van Tiel 06-51084908
Ermie van Tiel is sinds 5 jaar coördinator van Start to Run en is zelf sinds 7 jaar lid van Swift.

Trainers

Mario Lomans Mario is al voor het vierde jaar trainer van Start to Run. "Ik geef verder ook nog trainingen aan recreanten bij Swift en de Running Academy als voorbereiding op de Roermond City Run. Ik vind het belangrijk dat mensen op een sportieve manier bezig zijn en Start to Run is een ideale manier om erachter te komen of hardlopen iets voor jou is of misschien ook niet. Belangrijk is dat je een sport vindt die bij je past en welke sport dat is, is voor mij niet belangrijk. Ik probeer het plezier wat ik in de sport beleef over te brengen op jou. Ik verheug me al op de trainingen. Want ook de lachspieren zullen we gaan trainen in deze 7 weken."

John Stroeken Toen mijn oudste dochter 12 jaar geleden lid werd van Swift ben ik besmet geraakt met het hardloopvirus en eveneens lid geworden van Swift Roermond. Na het volgen van enkele "cursussen" en clinics ben ik trainer geworden. Ik vind het heel erg leuk om te doen en het geeft mij enorm veel voldoening dat ik mijn steentje er aan kan bijdragen, dat mensen  met plezier sporten en bewegen. 

Thijs Bemelen Thijs heeft ervaring als looptrainer en geeft dit jaar ook Yakult Start to Runtrainingen.

Zo doen we dit bij onze club

Als je na afloop van de cursus lid wordt van Swift, zorgen wij ervoor dat de overgang niet te groot is. Ook kun je ná de cursus Start to Run, doorstromen naar de Running Academy, zodat je verder doorgroeit van 3 km naar 5 km en mee kunt doen met de Roermond City Run.